2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اسه راه میکنید .دکتر نوری زاده گفت اگه این داروها نبود به جای روزی ۴۰۰ تا کشته روزی ۴۰۰۰فوتی داشتیم ...

ببینید رو هرکسی یه دارویی جواب داده یکی با آسپرین خوب شده یکی با این دو تا دارو یکی با حلوا ارده منظورشون از تاثیر نداشتن اینه برایه کل بیماران جواب دهی نداره مثل واکسن پس درمان خیلی خوب و قطعی نیست

متاسفانه آره از نظر علمی ثابت شده که این دو دارو هیچ تاثیری در درمان کرونا ندارن حریرچی همون اولش گف ...

همه جا دارن تجویز میکنن اگر بر فرض اینجوری بود تجویز نمیشد مثلا کشورهایی مثل المان و سوییس که توی این مسائل حساسن اگر میدیدن بی فایدست فورا قطع میشد 

این دارو هارو میگن بی فایدست ولی کلروکین و ازیترومایسین رو جعبه جعبه میدن دست مردم چیزهایی که هیچ کجا نمیدن 

ببینید رو هرکسی یه دارویی جواب داده یکی با آسپرین خوب شده یکی با این دو تا دارو یکی با حلوا ارده منظ ...

درمان قطعی که نه نیست .ولی درباره واکسن هم اشتباه می‌گفتند اون اوایل می‌گفتند واکسن نداره ولی الان میگن داره واکسن .

باور نکن .یا خفیف بوده یا خورده 

من مامانبزرگمم اگه رمدسیور نمیزد میمرد برای بعضی ها خیلی خوب جواب داده ولی از اون طرف یکی از اقواممون خیلی حالش بد بود رمدسیور اصلا براش جواب نداد با یه دارویه ساده تر خوب شد 

درمان قطعی که نه نیست .ولی درباره واکسن هم اشتباه می‌گفتند اون اوایل می‌گفتند واکسن نداره ولی الان م ...

چون تازه اولش اومده بود خیلی علمی دربارش نداشتن اصلا نمیدونستن باید چیکار کنن یادمه حریرچی اولش میگفت اصلا ماسک نیاز نیست چون این ویروس اصلا از هوا پخش نمیشه چون سنگینه و از این حرفا فقط از سطوحه الان برعکس شده همش از هوا و تنفسه 

دکار هاشمیان و دکتر نوری زاده که خلاف اینو میگن .رمدیسویر و فاویرپرایور برای بیماران حاد لازمه 

من اطلاعات دقیقی ندارم..در ضمن نگفتم همه داروها

فقط تجربیات اطرافیانم رو گفتم

ولی در کل یه نفر چون دکتر معروفیه دلیل نمیشه حرفاش همه درست باشه..نه که بگم از قصد دروغ میگنا نه...شاید واقعا نمیدونن...شاید چهار تا مقاله میخونن و به حرفای سازمان بهداشت جهانی و وزارت بهداشت اعتماد میکنن درصورتی که شاید ااونا دروغ گفته باشن حتی به دکترا...هیچی معلوم نیست

ولی هر چی هست این قضیه کرونا خیلییییی مشکوکه خیلی

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
اینکه چین یا امریکا یا هر کشور دیگه ای قصدش اسیب به اقتصاد جهانی و پیشرفت خودش بوده مثلا ب ...

اول اینکه ایشون اولش نمیدونست قضیه چیه وقتی بستری شد دوستشو اونجا دید و بهش گفت نخور

دوم ایگه خود دوستش براش یه سری دارو میاورد اما خب اونایی که میدونست تاثیر ندارن یا عوارض زیاد داره رو بهش نمیداد

دارو خوردن ترس نداره ولی کلا جدا از قضیه کرونا برای هر بیماری تا جایی که میشه بهتره داروی شیمیایی مصرف نکرد مگر واقعا لازم باشه..اما مثلا بعضیا رو میبینی تا یه سر درد خفیف میگیرن فوری دو تا ژلوفن میخورن

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
واکسن فروشی کی میاد ؟

فروشی؟؟؟/ هیچوقت اینطوری نمیشه که واکسن باشه ما هم راحت بریم بخریم همین الانم شرکتای واکسن سازی برای تولید کلی عقبن براساساس اولویت به ترتیب میزنن الان کل کادر درمانو زدن بعدش دانشجوهای پزشکی و پرستاری و هر دانشجویی که تو محیط بیمارستانه بعد سالمندان و بیماران زمینه ای ببینیم حالا کی به ما میرسه من که اگه روسی گیرم نیاد هیچ کدومو نمیزنم

من اطلاعات دقیقی ندارم..در ضمن نگفتم همه داروها فقط تجربیات اطرافیانم رو گفتم ولی در کل یه نفر چون ...

یه چیزی برای من جالبه .یه دکتر داخلی هست تو شهر ما هر وقت میرم پیشش از بچگی یعنی میخوام بگم مورد اعتماد هست ازش چند بار تا حالا پرسیدم آقای دکتر کرونا چیه میگه نترس خودش هم ماسک رو از اجبار میزنه یعنی روی بینی اش رو نمیگیره ماسکش .میگم آخه چرا نترسم چون وقت نداره توضیح بده میگه از شناختی که سالیان سال از من داری دارم با اطمینان بهت میگم هیچی نمیشه و  توضیح نمیدم فقط نترس .