2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب نبود دکتر هاشمیان گفت حتی حالش از میناوند هم بدتر بود 

نمیدونم چرا خیلی از حرفایه هاشمیانو نمیتونم باور کنم حتی دامادشون عکسشو هم که تو بیمارستان داشت غذا میخورد گذاشت خیلی خوب بود میگفت من کامل بیمارستان بودم میدیدم دیگه چیکار میکنن و میگفت بیمارستان اصلا قرنطینه نبود خانواده بیمار میتونستن برن داخل من حتی مامانبزرگمم که بستری بود عموم میرفت پیشش اصلا کاری نداشتن 

نمیدونم چرا خیلی از حرفایه هاشمیانو نمیتونم باور کنم حتی دامادشون عکسشو هم که تو بیمارستان داشت غذا ...

همراه که دیگه میزارن بره ولی اینکه حال انصاریان خوب بوده یک دفعه بد شده توی کرونا طبیعیه 

چون تازه اولش اومده بود خیلی علمی دربارش نداشتن اصلا نمیدونستن باید چیکار کنن یادمه حریرچی اولش میگف ...

علمشو داشتن عزیزم...همون موقع که وزارت بهداشت و سازمان بهداشت جهانی گفتن از سطوح منتقل میشه خیلی از دکترای معمولی هم تو ایران هم جاهای دیگه گفتن انتقالش از سطوح خیلی نادره نیاز نیس همش از الکل و وایتکس استفاده کنید یا روزی صد بار دستاتونو بشورید چون همون استریل کردن بیش از حد حتی باکتری های مفید بدن هم از بین میبره...اون دکترای معمولی میدونستن وزارت بهداشت نمیدوست؟ امکان نداره...

در ضمن ویروس کوید یا کرونا ویروس جدیدی نیس...همه ما از بچگی تا حالا بارها گرفتیم و خوب شدیم هیچ کدوم هم نمردیم واکسن هم نزدیم...این ویروس از اول بوده تا ابد هم خواهد بود هیچ جوره هم ریشه کن نمیشه...اینا خودشون دارن مردمو میکشن

این ویروس فقط هر سال و هر فصل جهش پیدا میکنه مدلش فرق میکنه...در ضمن جهش ویروس به معنای کشتار بیشتر نیس...ویروس برای بقای خودش جهش پیدا میکنه..بدن مرده ما به دردش نمیخوره که ما رو بکشه چون بعدش خودشم از بین میره اون به بدن ما برای زندگی نیاز داره...پس هر جهش به معنای سرایت بیشتر اما علایم خفیف تر و کشتار کمتره....مثال میزنم...مثلا قبل کرونا تو زمستون تعداد زیادی سرما میخوردن..سرایت بالا بود..اما چند نفر میمردن؟ اصلا اماری وجود داشت بابت این قضیه؟...کسی علایمش اونقدر شدید بود که در حال مرگ باشه؟ نه

همین ویروسو دستکاری کردن یکم متفاوت شد اولاش علایمش زیاد بود اما هر جهشی که پیدا کرد خفیف تر شد...به نظرتون چرا وزارت بهداشت گفت حتی خستگی هم نشانه کروناس؟چون دید علایم داره خفیف تر میشه و تعداد کسایی که حالشون قبل از بیمارستان خیلییی بد میشه میاد پایین این یعنی زنگ خطر برای اونا..پس واسه ایکه مردمو بکشن تو بیمارستانا هر چیییزی رو نشونه کرونا اعلام کردن..تا هم مراجعه به بیمارستانا و کرونا هراسی زیاد بشه هم تقاضا برای واکسنی که معلوم نیس چیه..با سه هدف...پول زیادی که از این طریق به دست میاد...کم کردن جمعیت..کنترل افراد

سر دسته همشونم سازمان بهداشت جهانیه وزارت های بهداشت و دولت ها هم تبعیت میکنن

خواهشا جدی فکر کنید روی این مسایل و به امار ها توجه نکنید همش دروغه...اون تعدادی که واقعا مردن هم بیشترشون به خاطر پروتکل های اجرایی توی بیمارستانا مردن

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
خوب نبود دکتر هاشمیان گفت حتی حالش از میناوند هم بدتر بود 

شما حرف خانواده طرفو باور میکنید یا دکتری که معلوم نیس با چه هدفی این حرفا رو میزنه؟ البته شایدم تهدیدش کردن مجبور بوده اونا رو بگه

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
گفتند که میشه. شرکت های خصوصی میارن شایدم آوردند و حدود سه میلیون هم تعداد ش هست 

عزیزم تو یکی از تاپیکاتون دیدم گفتید مادرتون سرطان داره تو هیمن سری که چند روزه شروع شده سرطان ها رو هم دارن واکسن میزنن چرا پیگیری نمیکنید؟

علمشو داشتن عزیزم...همون موقع که وزارت بهداشت و سازمان بهداشت جهانی گفتن از سطوح منتقل میشه خیلی از ...

یغنی نظرت اینه که این ویروسی که دستکاری اش کردند کشنده نیست ؟واکسن رو هم از خود همین ویروس ساختند دیگه حالا یکی از روی شاخک ویروس یکی ویروس کشته یا ضعیف شده یکی هم ژنتیک ویروس 

علمشو داشتن عزیزم...همون موقع که وزارت بهداشت و سازمان بهداشت جهانی گفتن از سطوح منتقل میشه خیلی از ...

بله این ویروس از قبل بوده ولی این کشته ها برای چیه؟ در این که سیاستی پشت کرونا هست شکی نیست ولی این ویروس چه ساختگی چه طبیعی الان وجود داره و داره آدم میکشه اونم به سرعت

عزیزم تو یکی از تاپیکاتون دیدم گفتید مادرتون سرطان داره تو هیمن سری که چند روزه شروع شده سرطان ها رو ...

به خدا قسم هر روز زنگ میزنم بهداشت .اما همش میگن خبر میدیم بهتون اما هیچ خبری نمیدهند پرونده هم داریم توی بهداشت  محل خودمون 

یه چیزی برای من جالبه .یه دکتر داخلی هست تو شهر ما هر وقت میرم پیشش از بچگی یعنی میخوام بگم مورد اعت ...

خدا بهش عمر بده ان شالله

دکترای با وجدان حیقت رو به مردم میگن

متاسفانه ترس از کرونا جوری شده که مردم فقققط به حرف رسانه ها توجه میکنن

همینا ادمایی بودن که میگفتن توی اخبار درئغ تحویل مردم میدن چطور حالا براشون شده یه بتی که میپرستن؟

همش به خودشون تلقین میکنن..چند تا از اطرافیان من سالم بودن...یکیشون تست کروناش مثبت شد...وسواس داشت هر چند وقت یبار میرفت تست میداد حالا کار ندارم که این تست کلا برای این بیماری روش درستی برای تشخیص نیس ولی حالا

اونی که خودش مثبت شد کاملا سالم بود و هست دوستاش هم همینطور اما دوستاش تا فهمیدن تست اون مثبت شده همشون حالشون بد شد و گفتن کرونا گرفتیم حالمون خیلی بده واقعا هم بد بودن...رفتن خودشون تست دادن منفی شد...از فرداش یه جوری سر حال بودن که انگار بهشون جون تازه دادی

از اول هم هیچیشون نبود فقط به خاطر تلقین به اون روز افتادن

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
پس فکر کردین راه انداختن داستان کرونا و واکسن و این چیزا برای چیه؟ خودشون یه ویروس ساختن دادن بیرون ...

منم میخوام همینو بگم تا اومدم تاپیک یا چیزی در این مورد بزنم همه ب حرفام اعتراض کردن