2777
2789
به خدا قسم هر روز زنگ میزنم بهداشت .اما همش میگن خبر میدیم بهتون اما هیچ خبری نمیدهند پرونده هم داری ...

واکسنو به خانه بهداشتا نمیدن برید از طریق دکتری که زیرنظرش هستن پیگیری کنید

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خدا بهش عمر بده ان شالله دکترای با وجدان حیقت رو به مردم میگن متاسفانه ترس از کرونا جوری شده که مر ...

تلقین تو هر چیزی اثر داره هر چیزی .ولی من از خدا میخوام این حرفها درست باشه .کرونا نکشه ولی میکشه کرونا حتی اگه هیچ بیماری زمینه ایی نداشته باشی فقط به خاطر اینکه دوز بالایی از ویروس وارد بدن یک جوون هم بشه می کشه 

عزیزم شما با چه علمی اینقدر قطعی دارین نظر میدین؟

با خیلی از دکترای مورد اطمینان و چند تا پرستار صحبت کردم از خودم نمیگم

کافیه خودتونو رها کنید از تلقین رسانه ها و امار ها بعد برید دنبالش میبینید چیزای دیگه ای هم هست که به ما نگفتن

در ضمن دوست عموی من توی وزارت بهداشت کار میکنه خودش چند وقت پیش گفت ما حتی طرف سرماخوردگی خفیف هم داشته باشه کرونا ثبت میکنیم امار بره بالا مردم بترسن..اعتراف از این واضح تر؟

یا فامیل یکی از دوستام سرطان داشت فوت کرد توی فوتی های کرونا ثبت کردن که امار بره بالا

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
با خیلی از دکترای مورد اطمینان و چند تا پرستار صحبت کردم از خودم نمیگم کافیه خودتونو رها کنید از تل ...

منم پدرم تو تمام جلسه های ستاد مقابله با کرونا هست و تو بطن ماجراس اتفاقا اینجا همه حالشون بد ولی تستا منفی برای اینکه آمارو بالا نگن 

با خیلی از دکترای مورد اطمینان و چند تا پرستار صحبت کردم از خودم نمیگم کافیه خودتونو رها کنید از تل ...

مبشه درخواست دوستی منو قبول کنید من احتیاج دارم در این مورد با سما که با دکتر هایی صحبت کردید حرف بزنم .لطفا  🙏

یغنی نظرت اینه که این ویروسی که دستکاری اش کردند کشنده نیست ؟واکسن رو هم از خود همین ویروس ساختند دی ...

الان دیگه به تنهایی خودش کشنده نیس...در تعداد زیاد حداقل کشنده نیست...اما چون هوا رو با فلزات سمی الوده میکنن چون امواج مضر ساطع میکنن چون تو بیمارستانا پروتکل های سازمان بهداشت جهانی رو اجرا میکنن مردم حالشون بد میشه 

واکسن هم هنوز معلوم نیس  دقیقا چیه ول توی اروپا اونقدر عوارض داشته یا کشته داده اکثر مردم نوبت های واکسنشون رو لغو کردن و 20 مارس هم توی خیلی از کشورا تظاهرات بزرگی شد علیه کرونا و واکسنش که میگن فریب بزرگ قرنه فقط تو ایران و امثال ایران اینقدر مردم گول کرونا رو خوردن چون ارتباط ما با جهان کلا قطعه فقط به حرفای خود اینا اکتفا میکنیم

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

اینو خوب اومدین یه هفته پیش مسمومیت غذایی داشتم خودمم میدونستم اسهال استفراغ بودرفتم دکتر بهم گفتن کرونا داری بستری شو قبول نکردم  در صورتی ک کاملا بهداشت رعایت میکنیم سه روز بعد خوب شدم

بله این ویروس از قبل بوده ولی این کشته ها برای چیه؟ در این که سیاستی پشت کرونا هست شکی نیست ولی این ...

شما برو تحقیق کن ببین ویروس کرونا یا کوید قبلا هم بوده یا نه

در ضمن شما تو بیمارستانا  بالای سر بیمارانی که فوت میکنن هستید؟..میدونید چند نفرشون از کرونا مردن چند نفر با بیماری های دیگه ولی به اسم کرونا ثبت شدن؟

میدونید اونایی که از کرونا مردن واقعا از ویروس مردن یا چیزای دیگه؟

میدونید خیلی از فیلم های بیمارستان های شلوغ(نمیگم همشون) و اجساد زیاد توی کشورای مختلف ساختگیه؟ یعنی یه سری افراد فیلم بازی کردن ازشون فیلم گرفتن بعدم تموم شده

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍