2777
2789
من گفتم حالش خوب بوده یک دفعه بد شده که در کرونا این طبیعی هست 

معمولا این اتفاق تو بیمارستانا میوفته.. طرف خوبه اما اونجا بدتر میشه....تو کسایی که خونه بودن و کرونا گرفتن خیلییی کم دیدم کسایی که اولش خوب باشن بعد اونقدرر بد بشن که بمیرن

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
الان دیگه به تنهایی خودش کشنده نیس...در تعداد زیاد حداقل کشنده نیست...اما چون هوا رو با فلزات سمی ال ...

من داییم انگلیسه زده یکیشونم کاناداس زده یکی از دوستامونم آمریکاس زده همه سالم خیلی هم عادی دارن زندگی میکنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

معمولا این اتفاق تو بیمارستانا میوفته.. طرف خوبه اما اونجا بدتر میشه....تو کسایی که خونه بودن و کرون ...

مبشه درخواست دوستی منو قبول کنی لطفا اگر هم قبول نمیکنی هر چی راجع به این مطالب گفتید رو بگذارید من بخونم .من دو تا بچه دارم اضافه وزن گرفتند بسکه مردمشون بیرون همش توی خونه بودیم آپارتمان های کوچیک امروزه .میخوام یه کم خیالم راحت بشه ببرمسون بیرون .دارم بیمار روحی میشم .

مبشه درخواست دوستی منو قبول کنی لطفا اگر هم قبول نمیکنی هر چی راجع به این مطالب گفتید رو بگذارید من ...

عزیزم یعنی چی کرونا نیست برو بیرون ولی با رعایت برو منم هر روز میرم پیاده روی با رعایت ولی نه اینکه کلا بیخیال شی تلقین آره خیلی بده ولی باید رعایت کنی

گفتم پدرم یکی از معاونای علوم پزشکیه بیمارستان رفته همه چی رو هم از نزدیک دیده

پدلتون میگن کرونا ترس داره نباید بریم؟ هنوز بیرون یه کم میشه بیشتر و واضحتر بگید .به خدا دارم دق میکنم دیگه اینقدر که من میترسم چاق و افسرده شدم 

عزیزم یعنی چی کرونا نیست برو بیرون ولی با رعایت برو منم هر روز میرم پیاده روی با رعایت ولی نه اینکه ...

بچه چهار ساله دارم نمیتونه ماسک رو نگه داره همش میگم منم اگه برم بیرون ناقل بشم بهشون بدم اونوقت چه کنم فقط شوهرم میره سر کار و خرید 

پدلتون میگن کرونا ترس داره نباید بریم؟ هنوز بیرون یه کم میشه بیشتر و واضحتر بگید .به خدا دارم دق میک ...

نه خیر هرروز میره تو دل جلساتی با دکترایی که همه تو سانتر کرونا هستن ولی رعایت میکنه شما با کسی رفت و آمد نداشته باش اصلا استرس نداشته باش و به خودت تلقین نکن با رعایت بیرونم برو اصلا با ماشین ببر دورشون بزن برید قدم بزنید جاهایی که خلوته

بچه چهار ساله دارم نمیتونه ماسک رو نگه داره همش میگم منم اگه برم بیرون ناقل بشم بهشون بدم اونوقت چه ...

خب اگه اینطوریه ببرشون پشت بوم یا با ماشین ببرشون بیرون بچه ها طفلیا واقعا گناه دارن منم داداشم چهارسالشه مامانم وقتی کسی نیست میبرش پارکینگ دوچرخه بازی میکنه شبا با ماشین میبره دورش میزنه یه دوچرخه براش گرفته تو خونه رو فرش همش با اون بازی میکنه نه پارک هیج جا مامانم نمیبرش