2777
2789
تلقین تو هر چیزی اثر داره هر چیزی .ولی من از خدا میخوام این حرفها درست باشه .کرونا نکشه ولی میکشه کر ...

عزیزم حتی اگه حرفای اینا راست هم باشه امار هم درست باشه بازم اینقدر جدی نمیشه گفت کرونا میکشه.

همین الان از ۸ و نیم میلیارد ادم دنیا فقط حدود ۳ میلیون نفر فوت کردن که خیلیییاشون از بیماری دیگه فوت کردن تو امار کرونا ثبت شده...انفولانزا سالانه اونم فقط توی فصل پاییز و زمستون حداقل یک میلیون کشته میداد هر سال...کسی اصلا توجهی میکرد؟

با توجه به امار خود اینا هم میانگین کشته شده های کرونا در دنیا 0/4 درصده نسبت به کل کسایی که کرونا گرفتن...یعنی حتی یک درصد هم نیست...اوایل ۳ درصد بود ولی الان کاهش پیدا کرده...حتی اگه کشنده هم باشه فقط چهار. دهم کسایی که میگیرن فوت میکنن...این درصد از درصد کشنه های اکثر بیماری های دنیا خیلییییی کمتره خیلیییی..‌.پس چرا اینقدر با قاطعیت میگید کرونا میکشه اگه وارد بدن بشه؟

تازه الان با امار خود اینا من براتون توضیح دادم نه چیزایی که خودم میدونم

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
منم پدرم تو تمام جلسه های ستاد مقابله با کرونا هست و تو بطن ماجراس اتفاقا اینجا همه حالشون بد ولی تس ...

چی بگم والا

من چیزای دیگه ای میبینم و میشنوم 

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینو خوب اومدین یه هفته پیش مسمومیت غذایی داشتم خودمم میدونستم اسهال استفراغ بودرفتم دکتر بهم گفتن ک ...

خدا رو شکر که خوب شدی

اره بابا منم هر سال بهار الرژیم عود میکنه

چندین ساله اینجوریم

تا یه عطسه میکنم میگن مشکوکیا...میگم من هر سال همین مدلیم...میگن خب اون موقع کرونا نبود😐

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
من داییم انگلیسه زده یکیشونم کاناداس زده یکی از دوستامونم آمریکاس زده همه سالم خیلی هم عادی دارن زند ...

نگفتم همشون دور از جون یه چیزیشون میشه که

برای بعضیا در دراز مدت عوارض داره بعضیا کوتاه مدت بعضیا هم کلا عوارض نداره

ولی درصد اونایی که براشون عوارض داشته بالا بوده به نسبت واسه همین بعضی کشورا تزریق بعضی واکسنا رو لغو کردن یا محدودیت سنی گذاشتن

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
پس فکر کردین راه انداختن داستان کرونا و واکسن و این چیزا برای چیه؟ خودشون یه ویروس ساختن دادن بیرون ...

دقیقا زن دایی منم خودش کادر درمانه کرونا گرفت بعد براش دارو اوردن تا اسمشو خوند فهمید هموناس.. گفتن جلومون بخور اونم نخورد فقط پوششو داد دستشون ک مصلا خوردم بعدم خوب شد گف ب هرکی میدن میمیره ب خود ما هم دادن ک ب بیماران بدیم ولی من یواشکی از جعبه قرصاشون مینداختم سطل اسغال

باز شوهر بی بهانه با ادایی کودکانه هیکل چون استوانه میکند غر غر به خانه یادم آید روز اول گردنش گج. دست و پا شل پیش بابا موش میشد سر خیش تا گوش می شد دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک شاد و چابک چشمهایم همچوو آهو عطر موهایم چو شب بو می شنیدم از لب او : حرفهایی همچو جادو : من غلام خانه زادت جان دهم هر دم به یادت گر نیایی خانه ی من میگریزد روحم از تن بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همانجا 😄 شد به پا جشن عروسی کیک و شام ودیده بوسی بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم قسمتم یک مرد جاانی اندکی لوس و روانی بی اراده همچو یابو پر خور و مغرور و پر رو هرکه کرد این دوره شوهر خاک بر سر گشت و حیران شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان 😂😂                     
عزیزم حتی اگه حرفای اینا راست هم باشه امار هم درست باشه بازم اینقدر جدی نمیشه گفت کرونا میکشه. همین ...

این که میگن اگه یه آدم سالم سالم بدون بیماری زمینه ایی فقط به خاطر اینکه دوز بالای ویروس وارد بدنش شده مرده آدمو به وحشت میاندازه اینکه میگن اگه یه بار مبتلا بشی دوباره میشی شاید از بار اول بدتر آدم میمونه چی کار کنه .میگم خب من به فرض بیماری زمینه ایی البته جز تیروئید ندارم ولی اگه منکه رعایت میکنم دوز بالا وارد بدنم سد اونوقت چی میشه تکلیف بچه هام چی میشه .اینا آدمو به شک و ترس وا می داره 

قیمت این دوتا دارو چنه؟

تو بازار آزاد میگن 40 تومنه ولی با بیمه برای مامانبزرگم با هزینه بیمارستان شد 6 تومن البته از بیمارستان بش زدن یعنی دولتی بود باید از بیمارستان بزنن سرخود نباید خرید

من حتی دخترخاله هامم متخصصن و تو بیمارستان کرونا اصلا چیزایی که شما میگید رو یک بار نگفتن یکیشونم تا ...

منم دوستای زیادی دارم که پزشک و پرستارن یا اقوامشون پرستارن و چیزایی که گفتمو گفتن

حتی مادر من با چشم خودش دید که طرف تصادفی بود اومد بیمارستان همون اول بردنش بخش کرونایی یا یکی فشارش بالا بود

نمیدونم واقعا 

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
دقیقا زن دایی منم خودش کادر درمانه کرونا گرفت بعد براش دارو اوردن تا اسمشو خوند فهمید هموناس.. گفتن ...

خدا رو شکر همچین ادمایی هستن هنوز 

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍