2777
2789
این که میگن اگه یه آدم سالم سالم بدون بیماری زمینه ایی فقط به خاطر اینکه دوز بالای ویروس وارد بدنش ش ...

دیگه از این بدتر که فامیل ما بیماری تنفسی داشت و کرونای نه چندان خفیفی گرفت؟

اما خوب شد با مراقبت 

ان شالله همیشه سایتون بالای سر بچه های گلتون باشه

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا دلیلشون رو نمیگه زندایی تون .چرا بده داورو چرا میدن به مریضها 

کسایی ک حالشون بده این قرصو میدن زودتر خلاص شن تخت ها خالی بشه بخدا 

باز شوهر بی بهانه با ادایی کودکانه هیکل چون استوانه میکند غر غر به خانه یادم آید روز اول گردنش گج. دست و پا شل پیش بابا موش میشد سر خیش تا گوش می شد دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک شاد و چابک چشمهایم همچوو آهو عطر موهایم چو شب بو می شنیدم از لب او : حرفهایی همچو جادو : من غلام خانه زادت جان دهم هر دم به یادت گر نیایی خانه ی من میگریزد روحم از تن بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همانجا 😄 شد به پا جشن عروسی کیک و شام ودیده بوسی بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم قسمتم یک مرد جاانی اندکی لوس و روانی بی اراده همچو یابو پر خور و مغرور و پر رو هرکه کرد این دوره شوهر خاک بر سر گشت و حیران شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان 😂😂                     
دکتر داخلی به من گفت فقط بیاران کلیوی و دیابیتی و سرطانی و چند تا دیگه خلاصه بیماران زمینه ایی در خط ...

کسانی که بیماری زمینه ای دارن کلا سیستم ایمنیشون ضعیف تره و نسبت به ادمای سالم در برابر هر بیماری معمولا مقاومتشون کمتره

ولی دلیل بر این نیس که همشون دور از جون میمیرن

اکثر کسایی که تو اقوام ما کرونا گرفتن بیماری زمینه ای داشتن ولی خوب شدن

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
کسایی ک حالشون بده این قرصو میدن زودتر خلاص شن تخت ها خالی بشه بخدا 

تو رو خدا راست میگی تو رو خدا ؟خب حالش به خاطر کرونا بد شده یه باره بگن دارو نداره و خلاص ولی دکتر نوری زاده میگفت اگه دارو نبود روزی ۴۰۰۰تا فوتی داشتیم 

تو رو خدا راست میگی تو رو خدا ؟خب حالش به خاطر کرونا بد شده یه باره بگن دارو نداره و خلاص ولی دکتر ن ...

بخدا میگم کادر درمانه کلاس دارن خصوصی بهشون میگن حتی ب همکاراشون رحم نمیکنن ک تخت خالی بشه ب همین برکت فسم

باز شوهر بی بهانه با ادایی کودکانه هیکل چون استوانه میکند غر غر به خانه یادم آید روز اول گردنش گج. دست و پا شل پیش بابا موش میشد سر خیش تا گوش می شد دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک شاد و چابک چشمهایم همچوو آهو عطر موهایم چو شب بو می شنیدم از لب او : حرفهایی همچو جادو : من غلام خانه زادت جان دهم هر دم به یادت گر نیایی خانه ی من میگریزد روحم از تن بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همانجا 😄 شد به پا جشن عروسی کیک و شام ودیده بوسی بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم قسمتم یک مرد جاانی اندکی لوس و روانی بی اراده همچو یابو پر خور و مغرور و پر رو هرکه کرد این دوره شوهر خاک بر سر گشت و حیران شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان 😂😂                     

کل دنیا رایگان ملتشو واکسینه کردن ما در حال گذراندن موج nام کرونا هستیم...سیاسیم نمیخوام حرف بزنم اما حقیقت خیلی تلخه...من خودم پرستارم وضع بیمارستانا افتضاس در حدی که دیگه سردخونه هام جایی ندارن...بعد تازه اینا دلشون سوخته به ما مردم از سر ترحم نگاه میکنن...در کل اینجا هیچکی به فکر مردم نیست؛حرف آخر زیاد بیرون نرین مراقب باشین :)

:))