بچه ها بنظرتون اگه ی خواستگار باشه که بگه جوری هستین که بخاطر کسی که دوسش دارین چادری شین، بعد بگین نه من همینجوری دوس دارم باشم، بعدا نظرتون عوض شه بهش بگین من با چادر مشکلی ندارم باشه قبول به خاطر اینکه ازش خوشتون اومده، بعدا که حرف اعتقادات بشه بگین من چادر رو قبول ندارم فقط به خاطر تو میخوام سر کنم بهش بربخوره و هی بگه ینی ما مثل هم نیستیم یعنی الکی گفتی چادر سر میکنی، درصورتی که فقط به خاطر اون ادم بوده، بعد همون خواستگار دشمنتون شه، تقصیر منه؟ من گناه کردم؟
تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍 آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜 به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حرف شما اشتباه نبوده ،هرکسی از اول یه دلیلی داشته واسه حجاب و از یه جایی شروع کرده اینکه ایشون بگه الکی سر میکنی حرف خوبی نزده ، میخواد یه کار خوب کنه ولی راهش رو بلد نیست
ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچوقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••