2821
2789
عنوان

خانومای قدبلند

312 بازدید | 23 پست

سلام 

من یه دختر قدبلندم(۱۷۵قدمه وزنم۶۶)

من اصلا خوشم نمیاد اصلا نمیتونم کنار بیام 

احساس میکنم هیکلم شبیه مرداست البته خیلی ام درشت نیستم  

همه میگن قشنگه قدت اما خودم خیلی حس بدی دارم دوست ندارم از خونه بیرون برم حتی 

همه پسرا هم رد میکنم چون میترسم باهاشون برم بیرون بگن وای چقدر درازه یا اینکه پسره قد کوتاه باشه ‌‌‌

شمام اطرافتون خاانم های قدبلند میشناسین؟ 

لطفا بخاطر ترحم نگید قشنگی و جذابی لطفا نظر واقعی تونو بگید 😢چجوری کنار بیام با این موضوع؟

😐یکی از کوتاهی میناله یکی از بلندی یکی از سفیدی یکی از سیاهی

خدایا بسسسسه دیگه

ما خسه شدیم دیگه  

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جاری من ۵ سانت ازم بلند تره بحث هرچی میشه کم میاره اخرش میگه من که از همتون بلند ترم کاش یکم از اعتماد به نفس اونو تو داشتی😐😐😐

تاپیکای خنده دار تگم کنید ثواب داره😁😘

منم هم قد شمام اما با وزن ۶۰ .همه هم میگن عالیه هیکلم فرم زنونه داره. اگر قد نداشتم چی داشتم  

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.