2777
2789
عنوان

طلسم و جادو

16096 بازدید | 65 پست

خانما اگه کسی تجربه ای در مورد طلسم شدن داره لطفاً بهم بگه،اینگه علایمش چیه و چطور طلسم رو شکستین؟

من چندوقتیه خیییلی توی بدبیاری و مریضی و ناراحتی هستم از یه آشنا که فا.ل تارو.ت میگیره پرسیدم گفت جاریت برات دعا و طلسم کرده،توروخدا بگین چطور میشه شکستش،کسی تجربه چله گرفتن آیت الکرسی رو داره برا شکستن طلسم؟

تاپیک اخرم رو بخون دنبال اینکارا نرو

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من قبلاً اعتقاد نداشتم ولی الان به وضوح تو زندگیم دارم میبینم و منم نمیدونم چکار کنم موندم نمیتونم پیش دعانویس و اینام برم دوست ندارم ولی مطمینم که یه نیرویی داره از بیرون همه چی رو خراب می‌کنه و جالبه که تو خونه خودمم هست 

من قبلاً اعتقاد نداشتم ولی الان به وضوح تو زندگیم دارم میبینم و منم نمیدونم چکار کنم موندم نمیتونم پ ...

بخدا منم همچین آدمی بودم و هستم،ولی الان از وقتی بچه دومم به دنیا اومده چون جاریم بچه دار نمیشه کل زندگیمو نابود کرده،انگار تقصیر منه خدا بهش بچه نمیده،الان یک ماهه همش با شوهرم قهرم و دعوا میکنم،دوتا بچه هام همش مریضن،خودم که نگم چقدر این مدت زجر کشیدم،دیگه خسته شدم 

من تازه عروسم خیلی خواب های بد میدیدم خواب کشتن همسرم یا جداشدن ازش

بهم نگفتن سحر شدم ولی خواب دیدم یکی بهم گفت تو سحر شدی یبار یه کاری کردی بخاطر اون سحر شدی،خلاصه گشتم از خواهرم یه چله محشر گیر اوردم از وقتی اونو میخونم خواب بد نمیبینم ولی تا قطع میکنم خواب های بد میبینم

اینجوری که تعداد ایات جوشن کبیرو تو چهل روز تقسیم کن میشه ۲۰روز هرروز ۲ایه و ۲۰روز هرروز ۳ایه. بعد هرایه هم سوره یس بخون

ممکنه این حس خوب و گره گشایی من از سوره یس باشه چون با خوندن این سوره خدا موکل برای حفظ اون شخص میفرسته ولی خود جوشن کبیر هم هر ایه ش برای یه چیزی خوبه بعضیاش برای سردرد پادرد و حتی ایه ای که خوب باشه برای سحر و جادو هم داره و شامل کلی اسم خداونده

خواهرم بهم گفت روز سی ام خواب میبینی که حدودا چجوری مشکل حل میشه که واقعا خواب دیدم و به نیت درست شدن کارای بابام هم میخوندم خواب دیدم اسم بابام محمد شده که خیلی سال پیش بابام خودشون خواب دیده بودن ک اگه اسمشونو محمد بزارن به برکت این اسم مشکلات و سحر و جادویی ک بهشون شده رفع میشه

باطل کن باطل کردن مشکلی نداره

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی معنیه ..! 🦋️ شازده کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂

سنگ نمک داخل خونتون بگذارید.اسپندهمراه کمی نمک یک ساعت قبل اذان مغرب سعی کنید دود کنید و۴قل را زیاد ...

همه این کارو رو میکنم،روزی حداقل ده بار فقط آیت الکرسی میخونم و چهارقل و ماشاالله و ...اسپند و صدقه هم همچنین،ولی اصلا یه جوری از شوهرم متنفر شدم که حتی نمیتونم نگاش کنم

من تازه عروسم خیلی خواب های بد میدیدم خواب کشتن همسرم یا جداشدن ازشبهم نگفتن سحر شدم ولی خواب دیدم ی ...

یعنی سی روز اول روزی دو آیه بخونم و ده  روز بعدی روزی چهار آیه؟بعد هر آیه هم یه بار سوره یاسین؟

و اینکه خواهرم و پدرم هم طلسم شدن خواهرم جوری ک تو خونش اجنه بد رو میدید ک برا اذیت کردنش میومدن شبا خواب نداشت تا ۷ ۸سال

اینو که گفتم خوند میگه گاهی میبینم تا بالای سرم میان میگردن منو نمیبینن میرن

یعنی سی روز اول روزی دو آیه بخونم و ده روز بعدی روزی چهار آیه؟بعد هر آیه هم یه بار سوره یاسین؟

تقسیم بندیش با خودت

میشه ۲۰روز روزی ۲ایه بخونی ۲۰روز روزی۳ایه

بله بله و هم خودم هم خواهرم امتحان کردیم اثر منفی تو زندگیمون کم شد و برا بابامون هم ک از نظر مالی طلسم براش گرفته بودن چندبار گره گشایی شد