2777
2789
عنوان

شنای پروانه😐😐😐😐😐😐😐😐😐😑😑😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 4618 بازدید | 193 پست

انقد این سکانس های زن با روسری و مانتو میره زیر دوش شب مرده تو پذیرای رو کاناپه خوابه و زن تو اتاق و فرداش میگه من باردارم عادت به این سکانس ها داریم غیر این باشه برامون حکم فیلم پور..داره😀😀😀

ببخش و فراموش کن و ادامه بده...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا لازم نبود تو رسانه جلو خانواده و یه مشت بچه و نوجون و مجردو.. توضیح بدن بعدم همه میدونن اینارو ...

واقعا بنظرتون ایرادی داره روحد طبیعی بدن یه زن و بقیه بدونن و فرهنگ سازی بشه؟ چرا؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بستونه بابا،چتونه منتظر دعوایید تا فرهنگای بالاتونو ب رخ بکشید،طرز فکر هرکسی با دیگری فرق میکنه،یکی این چیزا واسش عادیه یکیم مث استارتر نمی پسنده

واقعا اگه ذره ای فرهنگ داشته باشید اینجور مث موش و گربه بهم نمی پرید😐

ممنون میشم برای مادرشدنم صلوات بفرستید❤خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد......... و بالاخره در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ منم مادر شدم و نام شورانگیز مادر، به منم تعلق گرفت خدایاشکرت😭😭
چرا زشته؟؟؟باورم نمیشه ادم ذهنش انقدر بسته باشه باید اقایون اموزش ببین یا نه

باشه من  ذهنم بسته شما باز اوپن اقا هرمسئله ای درست نیست رسانه ای بشه اقایونا به هزار راه و روش میشه توجیح کرد شما دیگه از اینور بوم افتادید

جنجال اینجا 😂😂😂😂پریودیه مسیله عادیه همه هم میدونن یه چیزایی رو نباید با رسانه فرهنگ سازی کرد هرچ ...

بله جنجال اینجا

کی گفته همه مردا اشنایی دارن چون همسر شما اشنایی داره از طرف همه صحبت میکنید؟ اصلا منظورت از اشنایی چیه خب همه پریودو میدونن هدف اون کلیپ اعلام پریودی اون خانوم نبود فرهنگ رفتار و احترام اون اقا بود نسبت به همسر پریودش 

زنشه ک باشه  مثلا حکومت اسلامیه تو فیلم باید بمال بمال کنن🤔 روشنفکرا بخدا بخاین هی ریپلای ب ...

عه سلام تاریک فکر اعظم😂تحریک شدی با اون سکانس؟ کاش معنی روشنفکری رو یاد میگرفتی

و سرانجام در برابر همه چشم‌ها، دو چشم زنده را زنده به گور کردند. چشم‌هایی که دزدها را دیده بود.
زنشه ک باشه  مثلا حکومت اسلامیه تو فیلم باید بمال بمال کنن🤔 روشنفکرا بخدا بخاین هی ریپلای ب ...

فیلم و دیدی شما؟ بمال بمال🥴🥴

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫