2777
2789
عنوان

شنای پروانه😐😐😐😐😐😐😐😐😐😑😑😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 4618 بازدید | 193 پست
موافقم.

کسایی که ب اینجور فیلما گیر میدن و منقلبشون میکنه 

برن همون سریال کیمیا و پدر رو ببینن

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله جنجال اینجا کی گفته همه مردا اشنایی دارن چون همسر شما اشنایی داره از طرف همه صحبت میکنید؟ اصلا ...

یعنی باید فیلم بسازن تا همسره شما متوجهه بشه من منطورتونا میفهمم ولی میگم رسانه ای شدن بعضی چیزا درست نیست اگر بنا به فرهنگسازیه راه هتی بهتریم هست 

حالا لازم نبود تو رسانه جلو خانواده و یه مشت بچه و نوجون و مجردو.. توضیح بدن بعدم همه میدونن اینارو ...

الان همه توییی فضای مجازی دارن خیلییی بدترشو میبین و بهم میگن این یک دوما باید باید باید تاکید میکنم باااید یه جا به طور رسمی این چیزا فرهنگسازی بشه قرن چندمیم الان؟؟؟چطور وقتی یه پسر بچه ختنه میکنن جشن میگیرید و به همه به افتخار میگید پریودی زن چیزیه که مشکل داره؟؟همه میدووونن همه پس میخوایم خودمونو گول بزنیم؟؟؟قضیه همین مسائل جنسی که خودتون به بچه هاتون نمیگید و باهاشون حرف نمیزنید ولی نمیدونید توی مدارس ایران چه خبررره..سرمونو نکنیم زیر برف

مامانم همیشه به یادتم عزیزدلم...مهربونم زود بود واسه زیر خروارها خاک خوابیدن.....😔
عه سلام تاریک فکر اعظم😂تحریک شدی با اون سکانس؟ کاش معنی روشنفکری رو یاد میگرفتی

کی هستی شما

از بس نور و روشنایی داری تار میبینمت😎

یه دور دیگ بخون میفهمی دارم تیکه میندازم

ا کی تا حالا زدن موی سر شده بمال بمال

کی هستی شما از بس نور و روشنایی داری تار میبینمت😎 یه دور دیگ بخون میفهمی دارم تیکه میندازم ا کی ...

🤣🤣

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

فیلمش قشنگ؟ 

صحنه های بد مثل خشونت و اینا نداره؟ 

بچه ها ببینن اشملی داره؟ 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
یعنی باید فیلم بسازن تا همسره شما متوجهه بشه من منطورتونا میفهمم ولی میگم رسانه ای شدن بعضی چیزا درس ...

میشه شما بجز تلویزیون رسانه دیگه ای معرفی کنید که اقایون بهش علاقه مند باشن؟؟ مثلا پیام کوتاه ؟ 

الان یه خانم بیاد اینجا تاپیک بزنه شوهرم پو رن نگاه میکنه همه میگن وا همه ی مردا نگاه میکنن گیر نده بهش بعد حالا  گیر دادن به یه صحنه ی عادی مردم عجیبی هستیم

ما از آنان که تسلایشان می دادیم غمگین تر بودیم ...
کی هستی شما از بس نور و روشنایی داری تار میبینمت😎 یه دور دیگ بخون میفهمی دارم تیکه میندازم ا کی ...

عه تیکه میندازی😂والا انقدر دیگه کاربرای عجیب هست تو سایت ادم میمونه کی تیکه میندازه کی راست میگه

و سرانجام در برابر همه چشم‌ها، دو چشم زنده را زنده به گور کردند. چشم‌هایی که دزدها را دیده بود.