کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.
حالا لازم نبود تو رسانه جلو خانواده و یه مشت بچه و نوجون و مجردو.. توضیح بدن بعدم همه میدونن اینارو ...
الان همه توییی فضای مجازی دارن خیلییی بدترشو میبین و بهم میگن این یک دوما باید باید باید تاکید میکنم باااید یه جا به طور رسمی این چیزا فرهنگسازی بشه قرن چندمیم الان؟؟؟چطور وقتی یه پسر بچه ختنه میکنن جشن میگیرید و به همه به افتخار میگید پریودی زن چیزیه که مشکل داره؟؟همه میدووونن همه پس میخوایم خودمونو گول بزنیم؟؟؟قضیه همین مسائل جنسی که خودتون به بچه هاتون نمیگید و باهاشون حرف نمیزنید ولی نمیدونید توی مدارس ایران چه خبررره..سرمونو نکنیم زیر برف
مامانم همیشه به یادتم عزیزدلم...مهربونم زود بود واسه زیر خروارها خاک خوابیدن.....😔
کی هستی شما از بس نور و روشنایی داری تار میبینمت😎 یه دور دیگ بخون میفهمی دارم تیکه میندازم ا کی ...
🤣🤣
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗
الان یه خانم بیاد اینجا تاپیک بزنه شوهرم پو رن نگاه میکنه همه میگن وا همه ی مردا نگاه میکنن گیر نده بهش بعد حالا گیر دادن به یه صحنه ی عادی مردم عجیبی هستیم
ما از آنان که تسلایشان می دادیم غمگین تر بودیم ...