2777
2789

هیچوقت تا حالا بهش نگفتم پول بده

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میترسم ناراحت بشه  ولی مجبورم بگم

ناراحت بشه چیه؟الان زنشی وظیفشه خرجتو بده اگه الان بهش نگی و عادتش ندی پس فردا برا کرایه تاکسیت باید وایسی ی ساعت التماسش کنی

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

هر وقت نیاز دارم بهش میگم 

نه خجالتی داره نه چیزی 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

منم بهش میگم یکم پول بزن کارتم ولی معمولا هر چند یبار بهم پول میده میگه ریختم حسابت نیاز داشتی بردار چون اس امس بانکم فعال نیست.یا مول دستی میزاره کشو میگه پول تو کشویه خاستی بردار

خداوندا پناه فرزندم باش،جهان تاریکی محض است ؛میترسم کنارش باش تویی یکتا ،تو بی همتا ،تو درسختی پناهش باش...
عقد همون ازدواجه دیگه منظورت عروسیه فهمیدم

زن عقده کردش هستی همیشه ازش پول بخواه یا بگو فلان چیز رو نیاز دارم برام تهیه کن چون اگر از الان نندازیش تو خرج تا اخر عمرت باید عذاب بکشی 

باهاش برو خرید کن برا خودت و خودش 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
پس اونوقت چرا شوهر ميكنه؟؟؟؟شوهر ميكنه ك خرجشو بده ديگ

وای خدا... جدی نگفتی اینو گفتی؟؟ 

ازدواج فقط یه همراهی دو نفره ست دلیل نمیشه آدم راه خودشو ادامه نده و تمام بار مسئولیت رو بذاره رو دوش همسرش که...

من اوایل همسرم مغازه داشت میرفتم کمکش با اینکه خودم درس داشتم هم حضوری کمکش میکردم هم تو اینستا پیج گذاشتم تا درآمدش بره بالا و سهم خودم رو انجام داده باشم بعدم درس خوندم ارشد دارم میگیرم و استخدامی هم قبول شدم. 

اگه می‌نشستم یه جا که شوهر خرجمو بده هیچ پیشرفت شخصی نداشتم! کلا نمیگم حتما بیرون کار کنه خانم ولی باید یه کار کوچیکی هم دست و پا کنه تا کمک خرج باشه یا حداقل خرج رو کمتر کنه... این همه دم از مساوات می‌زنیم باید این مساوات رو هم برا خودمون بخوایم هم برا مردا. تو این شرایط آقایون خرج خودشون هم به سختی در میارن دیگه ما شرایطشو داشته باشیم و کمک نکنیم که دیگه هیچی... 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی

خب اگ پول بت نمیده بهش بگو پولو واسه خریدِ چی نیاز داری ک خودش واست بخره

اگه حرفی زدم ک باعث شد ناراحت بشین حتما" بفرمایین ک ازتون عذرخواهی کنم...🌸حالِ دلتووووون خوش❤