2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هلن جون کتاباتو نمیفروشی؟؟؟

فداتشم من ی خانوم دیگم بهم کف گفتم کاش زودتر میگفتی،من نذر کرده بودم همشو هدیه کردم ب کتابخونه گفتم اونا ک نیازمندم بیان بگیرن بخونن

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
چه کار خوبی کردی😍هزینه کلش چقدر شد؟؟

ببین من تهرانم خب؟رفتم انقلاب همشو دست دوم خریدم فک کنم هزینه مال من اموزگاری ابتدایی شرکت کردم همش رو هم شد۵۰۰

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
ببین من تهرانم خب؟رفتم انقلاب همشو دست دوم خریدم فک کنم هزینه مال من اموزگاری ابتدایی شرکت کردم همش ...

دست دوم خیلی خوبه😍کاش منم گیر بیارم،تهران نیستم وگرنه میرفتم انقلاب

چجوری؟😂

قربون صدقه و ...😂
😁

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بنظر من تا وقتی گـــریه کردن آرومتون میکنه... با کـسی حرف نزنینシ︎⌫        ‌‌‌‌‌تو سخت ترین زمان ممـکن به تنـهایی پناه آوردم!پس مـتاسفم اگـه جوری رفتار میـکنم که انـگار بـه کـسی احتیاج ندارم
دست دوم خیلی خوبه😍کاش منم گیر بیارم،تهران نیستم وگرنه میرفتم انقلاب

بزن تو‌دیوار پیدا میکنی

من توی یه سیستم که کار در منزل هست کار می کنم. درآمدش مکفی هست ولی تضمینی بهتون پرداخت می کنن. کار راحتیه . چند تا سایت بهت معرفی می کنن باید برید توش و غلط املایی سایت رو پیدا کنید و به ازای هر غلط املایی که پیدا کنید بهتون یه هزینه ای می دن.

من از کارش راضی هستم.

اینم لینکش کار در منزل با گوشی

من توی یه سیستم که کار در منزل هست کار می کنم. درآمدش مکفی هست ولی تضمینی بهتون پرداخت می کنن. کار راحتیه . چند تا سایت بهت معرفی می کنن باید برید توش و غلط املایی سایت رو پیدا کنید و به ازای هر غلط املایی که پیدا کنید بهتون یه هزینه ای می دن.

من از کارش راضی هستم.

من از کارش راضی هستم.