2777
2789
بدون اینکه خودت بگی میزنه؟

اره 

ولی چون مشغله کاریش زیاد دوروز قبلش میگم عععع پس فردا ۱ هستا😂🤣میگه یادمه بخدا برات میزنم دیگه بهش نمیگم تا وقتی ۱م هست شبش برام میزنه 

میگه بیا نگا گوشت کن پیام برات امده🤣منم مثل خر ذوق میکنم🤣

اگه نداد چی؟🤔

مگه تاحالا گفتی نده؟

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره  ولی چون مشغله کاریش زیاد دوروز قبلش میگم عععع پس فردا ۱ هستا😂🤣میگه یادمه بخدا برات میزن ...

خودت بهش گفتی هر ماه اینقد بزن ب حساب؟

تو تاپیک عکس تگم کنید😍 کاربری انتقال داده شده کاربر جدیدم بی تی اس💛 عروسک شده ام دلبسته ی پاستیل و لواشک شده ام کاربری آخرمه نترکونید منو🥺 
الان میان میگن وقتی میگیم زن دستش تو جیب خودش باشه واسه همین روزاس😖

الان میخواستم بگم اتفافا 😁 

ولی جدای از شوخی چراکه نه. آدم خودش کارای حتی سبک انجام بده که زمان خاصی نمی‌بره میتونه یه آب باریکه ای داشته باشه برا خودش در طول ماه دیگه...

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی

اگه عقدی که زشته از حالا همه نیازهاتو شوهر بده اگه که ازدواج کردی و داره باهاش بشین خیلی دوستانه صحبت کن که نیاز شخصی داری و هر ماه برات کارت به کارت کنه ،هر حرفی و به نظرم همون اول ازدواج بگید که بدا مشگل ساز نشه

رک  نگفتم  ولی گفتم دیگه پول ندارم برای خودش نداشت تازه پول کادو تولدمم ازم گرفت گفت لازم ...

عقدی؟

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
خودت بهش گفتی هر ماه اینقد بزن ب حساب؟

نه خودش میزنه 

اگ ی ماه نزنه ماه بعدش ی دفعه برام میزنه یا مثلا پول سه ماهو ی بار برام میزنه 

فعلا از برج ۹ تاحالا چیزی نزده منم چون نگفتم خودش دیشب گفت ی باره برات میزنم 

اره

ببین از الان هرطور عادتش بدی تا اخر همونه از الان کوتا نیا ازش پول بگیر،نمیده کارتشو‌بگیر