2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 27 پست
به نظرم حرف بزن همینا رو به خودش بگو حرفاشو بشنو 

من حتی فک میکنم حتی ارزش دیدن دوباره هم نداره ببین فامیلمون دوستشه اما نمیدونه فامیل ماست بهش گفته بعد از اون سه سال چی عاشق کسی نشدی گفته نه گفته حتی نفر دومی چی گفته نه گفته کو تا نفر دوم که من عاشقشم بشم  وای نمی تونم حرف هایی که از دوست داشتن بهم میزد فراموش کنم

من حتی فک میکنم حتی ارزش دیدن دوباره هم نداره ببین فامیلمون دوستشه اما نمیدونه فامیل ماست بهش گفته ب ...

ولی بازم بهش بگو. بگو تو لیاقت عشق رو نداری که اون دختره هم می خواست عاشقت بشه بگو اگه  ذاتت خوب بود با احساس هیچ دختری بازی نمی کردی بنویس براش حداقل

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ولی بازم بهش بگو. بگو تو لیاقت عشق رو نداری که اون دختره هم می خواست عاشقت بشه بگو اگه  ذاتت خو ...

تا ابد نفرینش می کنم خیلی بد بازیم دادم حالم اصلا خوب نیست باعث شده من هر خواستگار دیگه ای بیاد بی اعتماد بشم دلم به سادگی خودم میسوزه

چیزی که نکشش، قوی‌ میکنه، اتفاقا فراموش کرده، چون خودمم بعد یه رابطه ی عاطفی دقیقا سه ماه گریه میکرد ...

نه من فک می کنم نکرده اگر کرده بود فقط درباره اون حرف نمیزد از ماجراش سه سال میگذره اما میگه بعضی از خاطراتش میاد توی ذهنم

چیزی که نکشش، قوی‌ میکنه، اتفاقا فراموش کرده، چون خودمم بعد یه رابطه ی عاطفی دقیقا سه ماه گریه میکرد ...

اتفتقا منم یکی رو دوست داشتم برا ازدواج و آرزوم بود بهش برسم و می  دونستم اونم منو تا یه حد می خواد ولی خدا رو صد هزار مرتبه شکر که اون روزهذی جاهلیت رو سریع پشت سرگذروندم واقعا تنبل نبودم جای نماز شکر داشت 😂😂🤣🤣هممون یه عده احساساتی هستیم دور هم جمع  شدیم 😜😜😜😜

نه من فک می کنم نکرده اگر کرده بود فقط درباره اون حرف نمیزد از ماجراش سه سال میگذره اما میگه بعضی از ...

باهاش برو مشاور، بعد با مشاور حرف بزنید هر دو، ببین من 5 سال طول کشید تا این سم از بدنم خارج بشه، ولی سه ماه حالم خیلی بد بود، مشاوره خیلی کمکم کرد

نه من فک می کنم نکرده اگر کرده بود فقط درباره اون حرف نمیزد از ماجراش سه سال میگذره اما میگه بعضی از ...

از کسی که دوسش داشته داره هنوز حرف میزنه ولی حتی یک کلمه از من نگفته حتی اسمم نیاورده

باهاش برو مشاور، بعد با مشاور حرف بزنید هر دو، ببین من 5 سال طول کشید تا این سم از بدنم خارج بشه، ول ...

اون حتی لیاقت مشاوره هم نداره حتی اونقدر ازش متنفرم که نمی تونم باهاش حرف بزنم فقط حرف هایی که از دوست داشتنم بهم میزد حالمو بد میکنه از اینکه با عث شد اعتمادمو نسبت به همه از دست بدم حالمو بد میکنه

اون حتی لیاقت مشاوره هم نداره حتی اونقدر ازش متنفرم که نمی تونم باهاش حرف بزنم فقط حرف هایی که از دو ...

عزیزم کلا آدم تو زندگی نباید به آدمها اعتماد کنه،. تا یه حدی باید باشه که به قول معروف نخوره تو برجکش 

عزیزم کلا آدم تو زندگی نباید به آدمها اعتماد کنه،. تا یه حدی باید باشه که به قول معروف نخوره تو برجک ...

درست میگی شد برام تجربه میدونی من واقعا ادم مظلومیم زود طرفو باور می کنم اینا رو خودم نمی گما اطرافیانم میگن میگن برو خداتو شکر کن خدا هوا تو داشته قبل عقد فهمیدی