2777
2789

سلام. دو رویه وجود داره

1.بعضی شهرها اول دو نفرتون دادخواست طلاق میدید و میرید واحد مشاوره و گواهی میده بهتون و دادگاه شمارو میفرسته پزشکی قانونی بعد نوبت میده و شرایط توافق رو ازتون می پرسه و رای صادر میکنه و میتونید اگه رای رو قبول داشته باشید اعتراض به رای رو ساقط کنید تا زودتر قطعی بشه و برید دفترخونه واسه اجراش

2. ولی بیشتر شهرها از جمله شهرهای بزرگ هم قبل از دادخواست، اول دو نفر میرن سامانه ی مشاوره ثبت نام میکنند و مشاوره جلسه میذاره و بعداز گواهی گرفتن میرن دادخواست میدن و ادامه ی مسیر بالا.....

ظاهرا رویه دوم غالب تره که به نظرم از دفتر خدمات قضایی شهرتون بپرسید

در مورد مدت زمانش هم نکته مهمش شهرتونه که کجا ساکن هستید؟ مثلا توی تهران چون شلوغه فرق داره تا مثلا شهر کوچیک تر

مال من هفت ماه پیش بود نامزد بودم دوران عقد بودم باکره

وکیل گرفتیم تو یه ماه تموم شد من دادگاه هم نرفتم و وکیل رو هم ندیدم فقط پدربزرگم جلو افتاد کارامو حل کرد حتی مشاور هم نرفتم

فقط محضر رفتم موقع امضا

همین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد ببخشید اینکه تو دوران عقد باشی یا عروسی تاثیری رو روند میذاره ؟یا ن فرقی نمیکنه

نه همه مسیرهای توافق یکیه و دختر بودن یا نبودن اثری توی سرعت کار نداره چون توافقی اسمش با خودشه و دادگاه کاری با توافقتون نداره و فقط رای صادر میکنه

پاکدشت

فکر کنم شهرستان نسبتا بزرگی باشه ولی اگه واحد مشاوره تون جواب رو زودتر بده بعداز جواب گرفتن از مشاوره زیر 2ماه شاید شاید بتونید رای رو بگیرید

بازم تاکید میکنم شلوغی دادگاه و نوبت دهی مشاوره شهرتون خیلی مهمه و این عدد 2ماه میتونه کمی تغییر هم کنه