توروخدا بگید من چیکار کنم در دوران عقد دارم جدا میشم هیچ رابطه ای با همسرم نداشتم رفتم پزشک قانونی میگه رابطه داشتی دنیا رو سرم خراب شده به اون خدایی که میپرستین رابطه نداشتم چیکار کنم چجوری ثابت کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پس مشکل اصلی دخترا و پسرای ما هستن که زود گول میخورن گردن دشمن خیالی نندازید
بله عزیزم مشکل اونا هست ولی چرا تا بوده میگفتن بکارت وجود داره
یهو الان یه عده دارن میگن نه وجود نداره و جریانو فمنیستی کردن؟؟؟؟؟!!!!!!
واسه همین منم تعجب کردم گلم.
خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.
ولی به همجنس توهین کردید قبول کنین اگه خودت دختر داشتی این اتفاق میفتاد چیکار میکردی؟
چه توهینی کردم عزیزم؟؟؟؟
من آخه روی صحبتم با شخص خاصی نبود گلم.
من جمعا گفتم.
خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.
من نمیدونم اما اگه علم و پزشک ها میگن نیست یعنی نیست یه دختر هیچ وقت نباید ارزشش و بیاره پایی ...
آفرین عزیزم.
منم دقیقا منظورم همینه.