2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 21898 بازدید | 538 پست
وا چه ربطی داشت!!!!!!!!! من زن ستیزم!!!!!!!؟؟؟؟ پس تو بقیه ی تاپیک ها نظرات منو نخوندین شما.

ولی به همجنس توهین کردید قبول کنین

اگه خودت دختر داشتی این اتفاق میفتاد چیکار میکردی؟

بحث کردن با ابلهان بی فایده اس😉 اگه نظرتون باهام همخوانی ندارد بهتره وقتت رو برای ریپ زدن نذارید ممنون میشم😜  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس مشکل اصلی دخترا و پسرای ما هستن که زود گول میخورن گردن دشمن خیالی نندازید 

دشمن خیالی از دست اینها دیوونه شده 

بحث کردن با ابلهان بی فایده اس😉 اگه نظرتون باهام همخوانی ندارد بهتره وقتت رو برای ریپ زدن نذارید ممنون میشم😜  
پس مشکل اصلی دخترا و پسرای ما هستن که زود گول میخورن گردن دشمن خیالی نندازید 

بله عزیزم مشکل اونا هست ولی چرا تا بوده میگفتن بکارت وجود داره 

یهو الان یه عده دارن میگن نه وجود نداره و جریانو فمنیستی کردن؟؟؟؟؟!!!!!!

واسه همین منم تعجب کردم گلم.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

از فردا آشغال ریحتن مردم توی خیابون هم گردن دشمن میندازیم 😄

امریکا و فرانسه بیکار نیس با اون جمعیتشون به ایران کار داشته باشن اسکل نیستن 😂😂😂😂😂

ولی به همجنس توهین کردید قبول کنین اگه خودت دختر داشتی این اتفاق میفتاد چیکار میکردی؟

چه توهینی کردم عزیزم؟؟؟؟

من آخه روی صحبتم با شخص خاصی نبود گلم.

من جمعا گفتم.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

بله عزیزم مشکل اونا هست ولی چرا تا بوده میگفتن بکارت وجود داره  یهو الان یه عده دارن میگن نه و ...

من نمیدونم اما اگه علم و پزشک ها میگن نیست یعنی نیست 

یه دختر هیچ وقت نباید ارزشش و بیاره پایین رابطه داشته باشه قبل ازدواج چه چیزی باشه چه نباشه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
چه توهینی کردم عزیزم؟؟؟؟ من آخه روی صحبتم با شخص خاصی نبود گلم. من جمعا گفتم.

بببین به عقایدت کار ندارم ولی ناراحت نشو نظراتت رو به اینجا تحمیل نکن 

من نمیدونم اما اگه علم و پزشک ها میگن نیست یعنی نیست  یه دختر هیچ وقت نباید ارزشش و بیاره پایی ...

آفرین عزیزم.

منم دقیقا منظورم همینه.

🤣🤣🤣🤣🤣

والا وضعیت ماها از اونا بدتره هم گرونی هم زن ستیزی هم مردسالاری 

بنظر من این نقشه ی کثیف دشمن هستش که میخواد به هر نحوی شده ثابت کنه بکارت وجود نداره و این اجازه رو ...

خسته نشدید از بس توهم توطئه داشتید؟ بسه بابا همون دشمن کاوشگر میفرسته مریخ بعد مغزهای زنگ زده ای مثل شما توهم توطئه دارن

و سرانجام در برابر همه چشم‌ها، دو چشم زنده را زنده به گور کردند. چشم‌هایی که دزدها را دیده بود.