توروخدا بگید من چیکار کنم در دوران عقد دارم جدا میشم هیچ رابطه ای با همسرم نداشتم رفتم پزشک قانونی میگه رابطه داشتی دنیا رو سرم خراب شده به اون خدایی که میپرستین رابطه نداشتم چیکار کنم چجوری ثابت کنم
یعنی میگی دخترهه رابطه داشته باشن نگرلن نباشن بعد ازرواج شوهر متوجه نمیشود درسته ؟؟؟ شب اول ع ...
عزیزم لازم نیس کسی نگران باشه بقیه میفهمن یا ن بدن خودشه بخواد رابطه داره نخادم نداره ب کسیم ربطی نداره من دوس دارم اطلاع رسانی کنم واسه اونایی که از ترس میرن پرده ای ک وجود نداره رو میدوزن و عفونت میگیرن
خوب ببین عزیزم میگن شب اول رابطه مرد با یک مانع به اسم پرده مواجه میشه درسته ؟؟ خوب دخ ...
اصن کدوم مانع عزیزم
شب اول مرد دخول انجام میده و میره تو مانع چیه اون وسط
ایست بازرسیه که مانع جلوش باشه مجبور شه برگرده😂😂
سلام😊منوو عشقم بعد از کلی سختی بلاخرههه بهم رسیدیم❤❤ایشون پرستاره منم دبیر زیست شناسی😍خدایا شکرت بابت همه ی قشنگیایی که تو زندگیم نصیبم کردی❤خدایا شکرت بابت مهربونیات💙مرسی که هروقت صدات زدم خودتو به موقع رسوندی💙❤خدایا از من و خانوادم و خانواده شوهر دوست داشتیم و خانواده نی نی سایتیا سلامتی و لب خندون بده💛💛
اونا ی مشت افراد سودجو هستن جانم ک گول زدن.من خودم کلن خونوادمون یا ماما هستن یا پزشک زنان.اون خون شب اول دراثر سفت و منقبض کردن خانم و درنتیجه پاره شدن مویرگ های مخاط واژن صورت میگیره.همین
یعنی کلا این مسئله باکرگی و ..الکیه ؟؟؟؟ پس دکترها به چی گواهی میدن
به گفته های خودمون
مث یه ادم برو داخل بگو رابطه جنسی نداشتم میگه باکره ایی.
برو استرس داشته باش دست و پاتو گم کن میگه باکره نیستی
سلام😊منوو عشقم بعد از کلی سختی بلاخرههه بهم رسیدیم❤❤ایشون پرستاره منم دبیر زیست شناسی😍خدایا شکرت بابت همه ی قشنگیایی که تو زندگیم نصیبم کردی❤خدایا شکرت بابت مهربونیات💙مرسی که هروقت صدات زدم خودتو به موقع رسوندی💙❤خدایا از من و خانوادم و خانواده شوهر دوست داشتیم و خانواده نی نی سایتیا سلامتی و لب خندون بده💛💛