2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 21898 بازدید | 538 پست
یه عده فاز روشن فکری میگیرن فکر میکن هر چی خارجیا گفتن درسته یعنی حرف اونا از حرف خدا استغفرالله بال ...

عزیزم مگه خدا گفته پرده بکارت وجود داره؟ 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم آخه چند نفر از اطرافیان  رفتن پزشک قانونی ومشکلی پیش نیومده وجدا شدن یه دکتر زنان متخصص ...

اره دو نفر از دوستای منم رفتن و گفتن اصلا اونجا پزشک قانونی هیچ جوابی نداده فقط نامه فرستاده به قاضی

خوب ببین عزیزم  میگن شب اول رابطه مرد با یک مانع به اسم پرده مواجه میشه درسته ؟؟  خوب دخ ...

وای گلم مانع چیه اخه

اون تنگی واژن هس ک الت برای اولین بار ب سختی میره توش وگرن کرکره پرده که نیس😂😂😂

یعنی میگی دخترهه رابطه داشته باشن نگرلن نباشن بعد ازرواج شوهر متوجه نمیشود درسته ؟؟؟  شب اول ع ...

عزیزم لازم نیس کسی نگران باشه بقیه میفهمن یا ن بدن خودشه بخواد رابطه داره نخادم نداره ب کسیم ربطی نداره من دوس دارم اطلاع رسانی کنم واسه اونایی که از ترس میرن پرده ای ک وجود نداره رو میدوزن و عفونت میگیرن

روزای خوب تو راهه😍                   تیکر رسیدن به هدفمه😍    
خوب ببین عزیزم  میگن شب اول رابطه مرد با یک مانع به اسم پرده مواجه میشه درسته ؟؟  خوب دخ ...

اصن کدوم مانع عزیزم

شب اول مرد دخول انجام میده و میره تو مانع چیه اون وسط

ایست بازرسیه که مانع جلوش باشه مجبور شه برگرده😂😂

سلام😊منوو عشقم بعد از کلی سختی بلاخرههه بهم رسیدیم❤❤ایشون پرستاره منم دبیر زیست شناسی😍خدایا شکرت بابت همه ی قشنگیایی که تو زندگیم نصیبم کردی❤خدایا شکرت بابت مهربونیات💙مرسی که هروقت صدات زدم خودتو به موقع رسوندی💙❤خدایا از من و خانوادم و خانواده شوهر دوست داشتیم و خانواده نی نی سایتیا سلامتی و لب خندون بده💛💛 
پس دکترها چی و میدوزن تو مطبها ؟؟؟؟؟ 

اونا ی مشت افراد سودجو هستن جانم ک گول زدن.من خودم کلن خونوادمون یا ماما هستن یا پزشک زنان.اون خون شب اول دراثر سفت و منقبض کردن خانم و درنتیجه پاره شدن مویرگ های مخاط واژن صورت میگیره.همین

مانع مثل سنگ نیست که، جزئی از بدنه و نرمه، کلا کسی که رابطه نداشته چون به اصلاح ت.ن.گه 😂، مانع داره کلا، حتی اگه حلقوی باشه یا مادرزادی نداشته باشه

البته اگه دختر خیلی آماده باشه میگن حتی پرده هم داشته باشه ممکنه خونریزی نکنه و راه کامل باز و لیز باشه

وای گلم مانع چیه اخه اون تنگی واژن هس ک الت برای اولین بار ب سختی میره توش وگرن کرکره پرده که نیس😂 ...

واقعا عجیبه. 

عزیزم یکی از اشناهای مارا فردای ازدواج برگزدونن 

داماد گفت پرده نداشت 

حالا دختر بیچاره با کسی هم نبود 

پس دکترها گواهی چی میدن 

و اینهایی که میرن میدوزن پرده رو 

خوب شما ی چیزی گفتی که درواقع غیر ممکنه درست باشد

یعنی کلا این مسئله باکرگی و ..‌‌الکیه ؟؟؟؟  پس دکترها به چی گواهی میدن

به گفته های خودمون

مث یه ادم برو داخل بگو رابطه جنسی نداشتم میگه باکره ایی.

برو استرس داشته باش دست و پاتو گم کن میگه باکره نیستی

سلام😊منوو عشقم بعد از کلی سختی بلاخرههه بهم رسیدیم❤❤ایشون پرستاره منم دبیر زیست شناسی😍خدایا شکرت بابت همه ی قشنگیایی که تو زندگیم نصیبم کردی❤خدایا شکرت بابت مهربونیات💙مرسی که هروقت صدات زدم خودتو به موقع رسوندی💙❤خدایا از من و خانوادم و خانواده شوهر دوست داشتیم و خانواده نی نی سایتیا سلامتی و لب خندون بده💛💛 
اصن کدوم مانع عزیزم شب اول مرد دخول انجام میده و میره تو مانع چیه اون وسط ایست بازرسیه که مانع جلو ...

😂😂😂

ببخشید اونایی که رابطه نداشتن ولی ممکنه مادرزاد پرده نداشته باشه ممکنه بر اثر اون تنگی واژن موقع دخول خون ریزی ام داشته باشه 

برای ظهور امام زمان (عج) و بخت گشایی همه جونا یه صلوات بفرستید 😍😍 کاربری سومم هست😑😍