من 10 روز پیش تو پام شیشه کوچکی رفت،پدرم تلاش کرد درش بیاره و فکر کرد دراومد اما من باز حس کردم پام درد میکنه،دوباره 4روز بعد یکی از فامیلهامون تلاش کرد درش بیاره اما چیزی ندید و گفت دراومده، به نظرتون اگه هنوز تو پام بود بعد از 10 مشکلی بوجود میاورد؟؟
کاش میرفتین دکتری چیزی درش میاورد ، نه ولی فک نکنم مشکلی باشه
با افراد ارزشی و مذهبی متعصب ، خرافاتی و بی اخلاق حرفی ندارم...اگه در یک بحثی جوابتونو ندادم به این معنی نیست که قانع شدم یا نظرتونو قبول کردم ، فقط حوصله ی بحث ندارم...فرد بی ادبی نیستم ولی به خاطر وجود برخی افراد مجبور شدم همچین امضایی بذارم...
اگه خون نیومده یعنی حتما هنوز تو پات هست برو دکتر ببینه حتما اگه باشه عفونت میکنه
طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی میتواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم
وقتی تلاش میکرد درش بیاره با سوزن ی لحظه پام خون اومد و بعد از چند ثانیه قطع شد
شاید در اومده فقط جای شیشه است ک هنوز درد داره
طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی میتواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم
نترس درومده منم یبار شیشه رفت تو انگشتم در نیومد بعد چند روز عفونت کرد خودش اومد زیر پوست بعد درش آوردم .ولی خیلی دردناک بود. اگه برا تو هم مونده بود از شدت درد می فهمیدی