2777
2789

من تابحال کوفتم وانرفته بصبر تایپ کنم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تاحالادرست نکردم امامامانم میگه بادوروزقبل برنج ولپه روخیسونده باشی بعدسسشوجدابپزی تاجوش بیادگوشت چرخ کرده ولپه وبرنجوخام باهم  وادویه جاتوباهم قاطی کنی بندازی توسس

همه موادش خوب شد چسبندگیشم خیلی خوب بود فقط تخم مرغ نزده بودم یعنی به خاطر نبودن تخم مرغ وا رفت؟

تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی   گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش 
عزیزم کوفته دوسه تا چیزرو رعایت کنی وانمیره   یکی اینکه گوشتت باید چربی داشته باشه تاچسبنا ...

اتفاقا در قابلمه رو گذاشتم 

تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی   گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش 

اول لپه رو بپز تاجایی که وانره یکم جاداشته باشه

بعد با گوشت کوب قشنگ لپه هارو بکوب یا با گوشت کوب برقی

بعد بهش تخم مرغ،برنج پخته شده(وانرفته باشه)،سبزیجات معطر،نمک،فلفل،زرچوبه،آرد نخودچی یا سوخاری،گوشت چرخ شده گوساله(میتونی یکم سینه ی مرغم چرخ کنی)ادویه اضافه کن

یه پیاز درشت یا دوتا متوسط نگینی سرخ کن نصفشو بریز توموادت  بقیه شم داخلش رب بزن نمک و ادویه بزن رب رو داخلش سرخ کن آبجوش بریز

بعد موادتو کامل ورز بده به اندازه ی دلخواهت کوفته درست کن و اگه خواستی داخلش مواد بذار،تخم مرغ،گردو،زرشک،آلو یا ترکیبشون

بعد که سست جوشید کوفته هارو بچین تو قابلمه روهم نباشن از سست هم بریز روشون نیم ساعت باشعله ی کم بجوشه 

در آخر هم یکم زعفران دم شده بهش اضافه کن

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔