2777
2789
عنوان

کش ارتودنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 10717 بازدید | 45 پست
وای منم می‌خوام انجام بدم  ۳۴سالمه  یعنی دردش بدتره؟

نه عزیزم من ارتودنسی دارم اصلا درد نداره تعجب میکنم دوستان گفتن درد داره فقط هر بار که میری برات سفت میکنه درد داری که با یه مسکن کلا حل میشه من اصلا درد ندارم 

سلام بچه ها من فک بالام یه مقدار دندونام فاصله داره حتما باید ارتودنسی کنم راهی دیگه نداره ؟بعد این فاصله چطوری پرمیشع من هیچی درموردش نمیدونم 😢

یکی گفت چرا خدا رو دوست داری🤔 گفتم تو عاشق کسی که هر لحظه میتونه مچت و بگیره ولی به جاش دستتو میگیره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم من ارتودنسی دارم اصلا درد نداره تعجب میکنم دوستان گفتن درد داره فقط هر بار که میری برات سفت ...

ممنون گلم 

آخه تو یه تاپیک دیگه میگفتن سن ک بالا بره سختتره پدرش بیشتره

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
چرا دندونای پایینم برگشت چوووووون دندون عقلام در اومد خریت کردم نرفتم بکشمشون ... به هم ریختشون کرد

منم دندون نهفته دارم فک هم خیلی کوچیکه یعنی همه ی دندونام تو همدیگه بودن با ارتودنسی درست شدن دکترهم درمورد اون دندون نهفتع ها هیچی نمیگه 

ممنون گلم  آخه تو یه تاپیک دیگه میگفتن سن ک بالا بره سختتره پدرش بیشتره

نه نگران نباش توومطب یه خانمی بود ۳۵ سالش بود الان یه سال بود داشت و خیلی راضی بود 

انشالله اونی بشه که دوست داری 

منم دندون نهفته دارم فک هم خیلی کوچیکه یعنی همه ی دندونام تو همدیگه بودن با ارتودنسی درست شدن دکترهم ...

دندون عقل ک خواست در بیاد حس کردم باید میرفتم میکشیدم ک سهل انگاری کردم

سلام، دختر خاله ی منم یکی از دندوناش فاصله داشت کامپوزیت کرد

میشه اگه حالش داری برام توضیح بدی چطوریه 🙈

یکی گفت چرا خدا رو دوست داری🤔 گفتم تو عاشق کسی که هر لحظه میتونه مچت و بگیره ولی به جاش دستتو میگیره 
چ خوب گرفت پس چی میگن شده بیست میلیون الکی میگن؟

الان گرون شده من جایی که رفتم ۱۲ میلیون گرفت الان ۲۰ میلیون به بالا البته به دکترش هم بستگی داره  دکتر من بهترین دکتر شهرمون بود و قسمت بالا میگرفت مثلا همه جا ۶ میلیون بود اون ۱۲ میلیون گرفت فکر کنم الان همه جا بالای ۱۵ میلیونه

و سرانجام در برابر همه چشم‌ها، دو چشم زنده را زنده به گور کردند. چشم‌هایی که دزدها را دیده بود.
نه نگران نباش توومطب یه خانمی بود ۳۵ سالش بود الان یه سال بود داشت و خیلی راضی بود  انشالله او ...

مرسی خانوم گل😍🌺🌺🌺🌺

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
سلام عزیزم من ۴ سال ارتو داشتم .... بماند از درد وحشتناک که فقط دوهفته سوپ میخوردم ... یه چیزی میخ ...

عریزم میشه بگی دقیقا کجا پوسیده شد ؟ چون منم تازه میخوام ارتودنسی کنم ، متوجه نشدم دقیقا منظور شما کجا بود .. میشه لطفا با عکس بگی ؟ منظورت زیر براکتاس؟  یا زیر سیم و اونجایی که باید مسواک بین دندانی استفاده کنیم ؟ یا زیر قلاب براکت ها ؟