2777
2789
عنوان

کش ارتودنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 10696 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خیلی بده من پدرم در اومد ولی می ارزه به درداش من الان دندونام ردیف شده قشنگ فاصلشونم از بین رفته فقط باید تحمل کنی   

و سرانجام در برابر همه چشم‌ها، دو چشم زنده را زنده به گور کردند. چشم‌هایی که دزدها را دیده بود.
ار  میدونم  من یسال  اما سفت ک میکنع اذیت میشم

اهان فک کردم تازه انجام دادی

به دکتر بگو همون لحظه وقتی دیدی خیلی سفت کرد

دکتر من ازم میپرسید تا چ حد سفت کنم راحتی

واسه همین من حتی یک ساعت هم تو اون یک سال درد تجربه نکردم

امضام جعل شده انگشت میزنم  
اهان فک کردم تازه انجام دادی به دکتر بگو همون لحظه وقتی دیدی خیلی سفت کرد دکتر من ازم میپرسید تا چ ...

من متحرک گذاشتم 

زودتر خوب میش اما دردش شدیدع 

نمیدونی چقد بد بود

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

وای منم می‌خوام انجام بدم 

۳۴سالمه 

یعنی دردش بدتره؟

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
من متحرک گذاشتم  زودتر خوب میش اما دردش شدیدع  نمیدونی چقد بد بود

متحرک؟؟وایی کاش ثابت میزاشتی اینجوری دهنت عادت نمیکنه بهش 

اشکال نداره تحمل کن در عوض خوشگل میشن😁

امضام جعل شده انگشت میزنم  
متحرک؟؟وایی کاش ثابت میزاشتی اینجوری دهنت عادت نمیکنه بهش  اشکال نداره تحمل کن در عوض خوشگل می ...

ار😂

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

خود ارتودنسی یه طرف اون پلاکی که بعد در اوردن سیم ها باید بذاری یه طرف 

خیلی بده شبیه دندون مصنوعی میمونه😑😂

و سرانجام در برابر همه چشم‌ها، دو چشم زنده را زنده به گور کردند. چشم‌هایی که دزدها را دیده بود.

سلام عزیزم من ۴ سال ارتو داشتم ....

بماند از درد وحشتناک که فقط دوهفته سوپ میخوردم ...

یه چیزی میخواستم بگم واسه تجربه..

من بعد از اینکه ارتو رو برام در آوردن یه پلاک جنس لاکی بی رنگ دادن که فیت دندونای خودم بود...

دکتر خیلی اصرار نکرد به زدنش و همین باعث شد من شل بگیرم.

حالا همه ی دندونام برگشت به حالت قبل 😕😕😕

و یه نکته ی دیگه اینکه مسواک در زمان ارتو خیلی واجبتر از حالت عادیه ..‌.

من بعد برداشتن ارتو وسط دندونام  جایی که اون گیره های کش رو چسبونده بودن خراب شد و پوسیدگی به سرعت رشد کرد و چندین دندونم رو از دست دادم و الان باید ایمپلنت کنم...

خلاصه که خیلی حواستون باشه😗😗😗🌹🌹🌹