sarazar مدیر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 عنوان سلام | مشاهده متن کامل بحث + 93 بازدید | 22 پست امروز تولدم بود بردیمش خونه داداشم فشفشه روشن کردیم فشفشه افتاد رو فرش خیلی عصبی ام شد کوفتم آخه داداشم سه ماهه ک خونه شو تازه خریده به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن... 1400/01/31 | 01:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 خب همینجوری انرژی بد میفرستی دیگه که بد میشه فامیل مامانم تو روز تولدم مرد به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
فقط_خداي_مهربون عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 662 زن داداشم هونش تازه اس روش حساسه الان حتما داره پشت سرم حرف میزنه اصن روز تولدم نحسه خب چرابردی خونه داداشت؟سوء ظن اصلاخوب نیستاشایدزنداداشت درک کنه که عمدی که اینکارونکردی،،فقط فردابازازش تشکرومعذرت خواهی کنوبگوکه خیلی اعصابت خوردشد،اونم ازدلش درمیاد
khoday_mer3p عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 31939 فامیل مامانم تو روز تولدم مرد عمر دست خداست آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
فقط_خداي_مهربون عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 662 ولی این بدجور سوخت جاش مونده منم تازه عروس بودم طبقه بالاخونه مادرشوهرمم هرروزیه گندی بچه خواهرشوهرم زدتوخونم اونااصلامهم نبودواسشون خیلی خوبی که داری حرص میخوری
_وهاب_ عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 4572 زن داداشم هونش تازه اس روش حساسه الان حتما داره پشت سرم حرف میزنه اصن روز تولدم نحسه خب نمیرفتین خونه ی اونا
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 خب چرابردی خونه داداشت؟سوء ظن اصلاخوب نیستاشایدزنداداشت درک کنه که عمدی که اینکارونکردی،،فقط فرداباز ... الان انقد عصبی بودم خودش فهمید اومد بوسم کرد ولی باز خودم ی طوری ام داداشم یکی یه دونه اس دوست داشتم اولین سال تولدمو ببرم خونش خود زنسم گفت ک مامان من هم میخاواد بیاد شما هم بیایید اینجا به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 منم تازه عروس بودم طبقه بالاخونه مادرشوهرمم هرروزیه گندی بچه خواهرشوهرم زدتوخونم اونااصلامهم نبودواس ... هعی چی بگم به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 [QUOTE=186527662]خب نمیرفتین خونه ی اونا[/QUOTEزنگ زدم بش ک بگم نمیام خودش گفت مامانم اینا میان اینجا شماهم بیایید به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...