sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 عنوان سلام 93 بازدید | 22 پست امروز تولدم بود بردیمش خونه داداشم فشفشه روشن کردیم فشفشه افتاد رو فرش خیلی عصبی ام شد کوفتم آخه داداشم سه ماهه ک خونه شو تازه خریده به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن... 1400/01/31 | 01:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 خیلیییی ناراحتم مامانم فرشو پاک کرد اما باز اثرش موند رو میزشون به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
زندانبان_بستنی_۱۴ عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 17358 😐🤣 به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک
khoday_mer3p عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 31939 کیو بردینچرا همچی حرف میزنی آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
setayeshhedayat عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 1923 خودتو ناراحت نکن باو تلاش کن، اگر نشد، دوباره تلاش کن _عضو اکیپ ماورایی
زندانبان_بستنی_۱۴ عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 17358 کیو بردبن چرا همچی حرف میزنی 🤣 به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 تولد شد کوفتم انقدر ذوق داشتم براش پشت دستمو داغ کردم ک برا تولدم دیه ذوق نکنم به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
khoday_mer3p عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 31939 🤣 😅سوال بود واقعا آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
khoday_mer3p عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 31939 تولد شد کوفتم انقدر ذوق داشتم براش پشت دستمو داغ کردم ک برا تولدم دیه ذوق نکنم واسه مال دنیا حرص نخورعیب نداره آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 با فشفشه خونه تخریب نمیشه ک زن داداشم هونش تازه اس روش حساسه الان حتما داره پشت سرم حرف میزنه اصن روز تولدم نحسه به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
فقط_خداي_مهربون عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 662 منم حساسم به خونه داداشم نمیدونم چراخواهرشوهرمن اینجوری نبودبچش هرغلطی خاست توی خونه ی ماکرده
khoday_mer3p عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 31939 زن داداشم هونش تازه اس روش حساسه الان حتما داره پشت سرم حرف میزنه اصن روز تولدم نحسه خب همینجوری انرژی بد میفرستی دیگه که بد میشه آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 من خودم هیچوقت حرص نخوردم اما بدم از روز تولدم میاد به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 منم حساسم به خونه داداشم نمیدونم چراخواهرشوهرمن اینجوری نبودبچش هرغلطی خاست توی خونه ی ماکرده ولی این بدجور سوخت جاش مونده به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...