2777
2789
عنوان

سلام

93 بازدید | 22 پست

امروز تولدم بود بردیمش خونه داداشم فشفشه روشن کردیم فشفشه افتاد رو فرش خیلی عصبی ام شد کوفتم آخه داداشم سه ماهه ک خونه شو تازه خریده

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

خیلیییی ناراحتم مامانم فرشو پاک کرد اما باز اثرش موند رو میزشون

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

😐🤣

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیو بردبن چرا همچی حرف میزنی

🤣

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

تولد شد کوفتم انقدر ذوق داشتم براش پشت دستمو داغ کردم ک برا تولدم دیه ذوق نکنم

تولد شد کوفتم انقدر ذوق داشتم براش پشت دستمو داغ کردم ک برا تولدم دیه ذوق نکنم

واسه مال دنیا حرص نخور

عیب نداره

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
با فشفشه خونه تخریب نمیشه ک

زن داداشم هونش تازه اس روش حساسه الان حتما داره پشت سرم حرف میزنه اصن روز تولدم نحسه

زن داداشم هونش تازه اس روش حساسه الان حتما داره پشت سرم حرف میزنه اصن روز تولدم نحسه

خب همینجوری انرژی بد میفرستی دیگه که بد میشه

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!

من خودم هیچوقت حرص نخوردم اما بدم از روز تولدم میاد

منم حساسم به خونه داداشم نمیدونم چراخواهرشوهرمن اینجوری نبودبچش هرغلطی خاست توی خونه ی ماکرده

ولی این بدجور سوخت جاش مونده