2777
2789
عنوان

سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 93 بازدید | 22 پست
خب همینجوری انرژی بد میفرستی دیگه که بد میشه

فامیل مامانم تو روز تولدم مرد 

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
زن داداشم هونش تازه اس روش حساسه الان حتما داره پشت سرم حرف میزنه اصن روز تولدم نحسه

خب چرابردی خونه داداشت؟سوء ظن اصلاخوب نیستاشایدزنداداشت درک کنه که عمدی که اینکارونکردی،،فقط فردابازازش تشکرومعذرت خواهی کنوبگوکه خیلی اعصابت خوردشد،اونم ازدلش درمیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرابردی خونه داداشت؟سوء ظن اصلاخوب نیستاشایدزنداداشت درک کنه که عمدی که اینکارونکردی،،فقط فرداباز ...

الان انقد عصبی بودم خودش فهمید اومد بوسم کرد ولی باز خودم ی طوری ام 

داداشم یکی یه دونه اس دوست داشتم اولین سال تولدمو ببرم خونش خود زنسم گفت ک مامان من هم میخاواد بیاد شما هم بیایید اینجا

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
منم تازه عروس بودم طبقه بالاخونه مادرشوهرمم هرروزیه گندی بچه خواهرشوهرم زدتوخونم اونااصلامهم نبودواس ...

هعی چی بگم

[QUOTE=186527662]خب نمیرفتین خونه ی اونا[/QUOTEزنگ زدم بش ک بگم نمیام خودش گفت مامانم اینا میان اینجا شماهم بیایید