2777
2789
عنوان

بلاگر حجاب

2609 بازدید | 50 پست

من یه مورد دیدم طرف با آموزش نحوه بستن شال و روسری پیجشو برد بالا . بعد کلا حجابو کنار گذاشت .میگه قضاوتم نکنین... بعد همین خانم روشن‌فکر اگه برین پستای قدیمیشو ببینین کپشنا همش ازین جمله هاس :

خدارا شکر که چادریم

حجابم میراث مادرم

چادرم یادگار مادرم زهراست . میسوزد ولی از سرم نمی‌افتد

حجاب را رعایت کنید تا امام زمان به گریه نیوفتد

نظر شما راجب بلاگرای حجاب چیه؟ بعضیا میگن ترویج تجمله و بعضیا میگن تبلیغ حجاب

اسمش

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من نمیدونم دقیقا چه هدفی دارن ولی علاقمندان خاص خودشون رو دارن. بالاخره پبج های ان مدلی هم لازمه

با یه صلوات آمین بگو دوست گلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ.🍀

هیچ کدومو قبول ندارم

اصلا قواعد حجابو رعایت نمیکنن

بنظرم یه بدحجاب معمولی کمتر نگاه جذب میکنه تا اینا

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪

بستگی داره 

بعضیا رو من سال هاست دارم دنبال میکنم و واقعا نگاشون میکنم انگیزه میگیرم ولی بعضیا رو هم دیگه مثل قبل دنبال نمیکنم چون با مرور زمان حجاب رو گذاشتن کنار 

اللَّهُمَّ عجل لولیک الفرج🙏🏻سلامتی امام زمان (عج)صلوات🥀

منکه هیچکسو باورندارم 

همش دوز وکلک و دروغ ازاینستا بگیر تاهمین نی نی سایت 

حالا اونجا یه پولی به جیب میزنن 

اینجا نمیدونم چی گیزشون میاد

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی