2777
2789
عنوان

بلاگر حجاب

| مشاهده متن کامل بحث + 2611 بازدید | 50 پست
وای نفیسه ....خداییش فالوئرهاش دقیقا چی رو دنبال میکنن

ایدی این نفیسه چیه

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤
زن شاهرخ استخری ازهمشون بدتره

چرا

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم اینو قبول دارم. ساده نیست ظاهرشون. کلی ارایش و...

بعد میگی مگه آرایش با چادر در تناقض نیست 

حملهههههه

هیچی دیگه کامنتم پاک میشه

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪
ایدی این نفیسه چیه

اوایل بود nafise love بعد دید فالوئرهاش عین مردم تو فیلم تنگسیر هستن دید بهتره عوض کنه بذاره sadat_nafise الان بهش دخیل میبندن 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
چرا

ازاول میگن نمبخام چهرشو کسی ببینه و فلان حالا خودشو دختراش یه سره پهنن وسط اینستا کم کم دیگه خراب کرد

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

وای نگووو خیلی نازه اون🥰

اول خوشم میومد ولی دیگه شورشودراورد چهرش نبود بهتر بود اصلت کم کم میفهمی طرف دیگه داره حریص میشه

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

بعد میگی مگه آرایش با چادر در تناقض نیست  حملهههههه هیچی دیگه کامنتم پاک میشه

من ایراد میگیرما ولی راستش فکرشم که میکنم امروزه روز صورت بدون ارایش خیلی خیییلی بی روح و مریض احوال بنظر میاد چون همه چشم ها عادت کردن به دیدن صورت های خوش رنگ و لعاب. وقتی میخوام نماز بخونم ارایشمو پاک میکنم واسه وضو و بعد حجاب کامل میزنم میبینم داغونم😂 ده سال پیرتر میشم و اصلا قابل نگاه کردن نیستم😁 خب واقعا نمیشه. من خودم حجاب کامل ندارم ولی خیلی کم ارایش میکنم

با یه صلوات آمین بگو دوست گلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ.🍀
من ایراد میگیرما ولی راستش فکرشم که میکنم امروزه روز صورت بدون ارایش خیلی خیییلی بی روح و مریض احوال ...

چی بگم خیلی سخته قبول دارم

ولی دیگه ماله اونا شدیدددده

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪