2777
2789
عنوان

زنیکه ی عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 3324 بازدید | 116 پست
من گوشیه شوهرم بیس چاری دستمه اخه هیچی توش نداره بیچاره

قصدم خراب کردنه فکرت نیس دوستم همینو گفت رفت دید یه گوشی یواشکی شوهره داره یکی دیگه میشناسم یهو رفت محل کار شوهرش دید مرده ۲تا یواشکی داره ..کلا میگم ب گوشی و ...نیس الان انقد فراوون شده ادم ب همه کس شک داره

خدایا شُکرت❤🧿
آخه اینکه زنه زود رفته مشکوکه، اینجور آدما معمولا بیشتر میمونن و حرف میزنن

زود زودم نرفت دو سه دیقه واستاد گفت مانتو شلوار داری بعد رفت دمه درم تو ماشین نشست چن دقیقه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

الان شوهرش فروشکاه داره یالباسفروشی

فروشگاه لباس

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

اره منم همینو میگم میگه احساس صمیمیت میکنه

اسی اگه بچه نداری و بیکاری ی چند روز شوهرتو تو مغازش زیر نظر بگیر😶

وزن قبلی -> ۷۵ وزن بعدی -> ۷۰ وزن فعلی -> ۶۷ هدف ->۶۰   من میتونمممممم😍😍
منم همینو میگم

شوهر شما نبابد اجازه بده زنای دیگه باهاش راحت باشن...یعنی بگه بیا با من بخواب چون خواهر دوستشه مورد نداره؟؟شوهر شما شل گرفته که صدای زنه گوش فلکو تو فروشگاه کور کرده بود دیگه ،اگه همین سرد بودنو روز اول انجام می داد اون زن خودشو جمع می کرد...من بودم قیامت ب پا می کردم...این معنیش رو باز شدن نیست که...شما با اعتماد بی جا بهش مجوز دادی راحت باش اگه.تو.رو بیرونم ببینم کار زنه ست نه تو 

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
قصدم خراب کردنه فکرت نیس دوستم همینو گفت رفت دید یه گوشی یواشکی شوهره داره یکی دیگه میشناسم یهو رفت ...

نداره بیس چاری باهمیم قبلانم یه سال پیشش بودم یه زنه عملا بخت از اتاق پرو اوند بیرون کرم بریزه این سرشو بلند نکرد

اره منم همینو میگم میگه احساس صمیمیت میکنه

عزیزم حتی اگه شوهرت یه شیطنت ریز کرده اصلا به روی خودت نیار تا روش تو روت باز نشه، بذار همیشه بترسه که تو بفهمی

در عوض سریع بیا وسط دم دختره رو قیچی کن

شوهر شما نبابد اجازه بده زنای دیگه باهاش راحت باشن...یعنی بگه بیا با من بخواب چون خواهر دوستشه مورد ...

اخه گیر بدم ازیناس ک عصبانی میشه میزنه همه چیو میشکونه و ...حوصله ندارم