2777
2789
عنوان

زنیکه ی عوضی

3324 بازدید | 116 پست

بچه ها من همسرم فروشگاه داره 

امروز منم باهاش رفته بودم جفتمون طبقه ی بالا داشتیم ناهار میخوردیم که من از بالا دیدم یه خانم داره میادتو فروشگاه  به شوهرم که داشت با موبایل حرف میرد  گفتم پاشو مشتری این از پله ها که رفت پایین زنه منو ندیده بود گفت سلام خوشتیپ  همسرمم خیلی سرد جواب داد سلام خوبین شما بعد من احساس کردم یه لحظه پایین سکوت شد بعد زنه گفت فلان شلوارو دارید شوهرم گفت خیر تا من بیام برم پایین زنه رفت  خیلی عصبانی شدم گفتم اینو دگ راه نمیدی مغازه ها اونم گفت خواهره دوستمه به من چ احساس صمیمیت میکنه خودشم شوهر داره خلاصه من هنوز عصبانیم🤬

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشیداسی

بچه ها😭😭😭

دعاکنید خواهشا خواهشاااا .خدا دعاتونومیشنوه.

خالم الان خبردادن سکته کرده 😭نه میتونه حرف بزنه نه راه برهههه

تو ای سی یوعه😭😭😭😭💔💔براش صلوات بدین خواهشا

اب برای خوردن  هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!! 

یاخدا شهر خرابه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست