2777
2789
عنوان

زنیکه ی عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 3324 بازدید | 116 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بچه ها شوهرم اصلا اهل خیانت و اینا نیست مطمینم  ولی خیلی اعصابم بهم ریخته می ترسم زنیکه عوضی ه ...

منم دقیق اینقدررررر ک به شوهرم اطمینان داشتم ب چشمای خودم نداشتم

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی  
زن هرچقدرم خراب باشه بره تو مغازه یهویی نمیگه خوشتیپ.قبلش مقدمه چینی میکنه باهاش  صمیمی میشه.حت ...

یه چی بگم یه بار یه فروشنده میگفت زنه اومده تو مغازه بعد بچش دست میزده همه جا بعد مرده گفته  نکن دستات کثیف میشه آلودس بعد زنه رو بهمرده گفته به....شما

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️

عزیزم به روی شوهرت نیار ولی زیر نظر بگیرش

اگه از ایناس که سرو صدا راه میندازه وعصبانی میشه اگرم چیزی باشه بلده چجوری ماسمالی کنه پس شما بدون اینکه نشکوکش کنی زیر نظر بگیرش نه دوسه روزا بمدت یکماه...بزار فعلا از روی این قضیه یکهفته بگذره بعد...الان اگر چیری هم باشه هردوشون احتیاط میکنن...انشالله که فکره هیچکدومه ماها درست نیست واعتماده خودت درست وبجاس

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

نه بچه ها میگم که شوهرم اصلا اهل این کارا نیست مثله اینکه زنه کلا اونحوریه فروشندمون میگفت شوهرم اصل ...

خب خداروشکر عزیزم، بد به دلت راه نده ولی خواستم به اطرافت باشه

بقیه هم تو زندگیتون نیستن بر اساس چیزی که شنیدن نظر میدن 😉

خب خداروشکر عزیزم، بد به دلت راه نده ولی خواستم به اطرافت باشه بقیه هم تو زندگیتون نیستن بر اساس چی ...

اره 

چقد اینجا فضاش مسومه ها یه سریا احساس میکنم عمدا حس بد میدن

عشقم ناهار رو خوب اومدی .. رمضان هست اگر هم هر عذری دارید نیاز نبود اشاره کنی به ناهار   

بعد این طرز صحبت اون خانم به اینکه اهل ایجاد رابطه باشه نمیخوره ، لحن لاتی بود تا عشوه گرانه  

فکرکنم یک فرد رو دار هست کلا همین .

روز شمار تولد دخترمه ..   باردار نیستم .      لاحول و لاقوه الا بالله    توانایی هایم و هنرهایم و تمام احساسات شادم با هر حرف و رفتار بد خانواده همسرم میریزه بهم ولی من یک فردی هستم که دنیا رو شکست میدم اما خودم شکست نمی‌خورم  
نداره بیس چاری باهمیم قبلانم یه سال پیشش بودم یه زنه عملا بخت از اتاق پرو اوند بیرون کرم بریزه این س ...

بی لباس اومد بیرون از اتاق پرو   

روز شمار تولد دخترمه ..   باردار نیستم .      لاحول و لاقوه الا بالله    توانایی هایم و هنرهایم و تمام احساسات شادم با هر حرف و رفتار بد خانواده همسرم میریزه بهم ولی من یک فردی هستم که دنیا رو شکست میدم اما خودم شکست نمی‌خورم