2777
2789
عنوان

مذهبیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2482 بازدید | 296 پست
دلیلش رو حیا و عفته شما هرجای دنیا بری یه حد عفاف برای زن وجود داره که اون بیشتر از مردهاست دلیل ...

وای پاپ رفته بود تو اینستا یه زنی رو که فیلم سک س ی بازی میکرده رو عکس هاشو لایک کرده بود چند وقت پیش🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای پاپ رفته بود تو اینستا یه زنی رو که فیلم سک س ی بازی میکرده رو عکس هاشو لایک کرده بود چند وقت پی ...

قانونا حق ازدواج ندارن

کلا میگم به این دلیل ادما درپیشگاه خدا بنظر من حجاب میگیرن که از شهوت دور شن

لایک نکن💨
خیلی چیزا جدا قانع کننده نیس ولی وقتی سوال میشه میگن کافری خدارو قبول نداری دین کامله تو فلانی😕 من ...

راستش به روزه و نماز و این ها هم دیگه اعتقاد ندارم قبلا داشتم ولی الان کلا زده شدم به خاطر همین چیزها 

وای پاپ رفته بود تو اینستا یه زنی رو که فیلم سک س ی بازی میکرده رو عکس هاشو لایک کرده بود چند وقت پی ...

واعظان کاین جلوه در محراب و منبر میکنند 

چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند😂💔

هر روز میلیون ها گیاه معصوم و بی گناه توسط گیاه خوارها به قتل میرسن و خورده میشن؛ خشونت رو متوقف کنید، بیاید استیک بخوریم 😔🌱🥩/ما دل هرکیو شکستیم فردا‌ش دهنمون سرویس شد و فهمیدیم زمین گرده...😔ولی هرکی دل مارو شکست فرداش خوشبخت ترین آدم شد و فهمیدیم زمین پاره خطیست که در ما فرو می رود🥺😢/کاش یوزارسیف میومد عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟😢دنبه هایم کو؟  / ای هموطن😒 ای انسان باشعور😒 ای با شخصیت😒 اگه جنبه تبادل نظر نداری بشین با دیوار حرف بزن اینجا چیکار میکنی😒😒😒برو عقده هاتو جای دیگه خالی کن به ما چیکار داری ملعون  به خودت بیا زن مومن😐
بخدا شوهرم میگه از مرد بودنم شرمم میشه زنم پیش من نشسته باز نگاه میکنن برمیگرده نگام میکنه میگه اخه ...

مشکل جامعه پا اینه مادرامون متاسفانه بیشتر وقت و انرژیشونو صرف تربیت دخترا میکنن و کلا از تربیت و فرهنگ سازی برای پسرا غافل شدن 

راستش به روزه و نماز و این ها هم دیگه اعتقاد ندارم قبلا داشتم ولی الان کلا زده شدم به خاطر همین چیزه ...

منم همینطور🙂🤝💔

هر روز میلیون ها گیاه معصوم و بی گناه توسط گیاه خوارها به قتل میرسن و خورده میشن؛ خشونت رو متوقف کنید، بیاید استیک بخوریم 😔🌱🥩/ما دل هرکیو شکستیم فردا‌ش دهنمون سرویس شد و فهمیدیم زمین گرده...😔ولی هرکی دل مارو شکست فرداش خوشبخت ترین آدم شد و فهمیدیم زمین پاره خطیست که در ما فرو می رود🥺😢/کاش یوزارسیف میومد عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟😢دنبه هایم کو؟  / ای هموطن😒 ای انسان باشعور😒 ای با شخصیت😒 اگه جنبه تبادل نظر نداری بشین با دیوار حرف بزن اینجا چیکار میکنی😒😒😒برو عقده هاتو جای دیگه خالی کن به ما چیکار داری ملعون  به خودت بیا زن مومن😐
🤣🤣🤣

🥲💔😂

کجا به نفع زن هاست مگه همه چی پوله 😟ارزش ما اندازه بیضه چپ یه مرده به نفعه ماست ؟والا زن نقش مهم تر ...

ارزش زن اندازه بیضه مرد نیست اندازه((حداقل)) یک انسانی هست که قراره از اون بیضه بیرون بیاد چه بسا اون انسان زن باشه 

ولی دلت خیلی پره اعصاب نداریا😁

من یک مسلمانم. اسلام کامل است اما من نیستم. اگر اشتباهی از من سر زد، آن را به من نسبت دهید نه به دینم.