2777
2789
عنوان

مذهبیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2482 بازدید | 296 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس میکنم دروغه همه چی خدا کنه حالا اون دنیایی وجود داشته باشه اگه نباشه خاک بر سرمون شده 

دیگه اونو خودمون میدونیم و خدامون😕 البته اینم بگم که اگه تو دین سوالی بود باید از مرجع و بقیه پرسید وقتی خود اونام جواب درست نمیدن پس تو این بی اعتقادی شریکن

لااقل جهنم هایده اینا هست😂💔

هر روز میلیون ها گیاه معصوم و بی گناه توسط گیاه خوارها به قتل میرسن و خورده میشن؛ خشونت رو متوقف کنید، بیاید استیک بخوریم 😔🌱🥩/ما دل هرکیو شکستیم فردا‌ش دهنمون سرویس شد و فهمیدیم زمین گرده...😔ولی هرکی دل مارو شکست فرداش خوشبخت ترین آدم شد و فهمیدیم زمین پاره خطیست که در ما فرو می رود🥺😢/کاش یوزارسیف میومد عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟😢دنبه هایم کو؟  / ای هموطن😒 ای انسان باشعور😒 ای با شخصیت😒 اگه جنبه تبادل نظر نداری بشین با دیوار حرف بزن اینجا چیکار میکنی😒😒😒برو عقده هاتو جای دیگه خالی کن به ما چیکار داری ملعون  به خودت بیا زن مومن😐
ارزش زن اندازه بیضه مرد نیست اندازه((حداقل)) یک انسانی هست که قراره از اون بیضه بیرون بیاد چه بسا او ...

عزیزم اون بیضه که به تنهایی نمیتونه انسان بسازه که نیاز به رحم و خونه داره پس ارزش دل و شکم زن رحم زن چی ؟با همین قانون ها و جو ها یه کاری کردن مردها به دم و دستگاهشون مینازن فک میکنن چی هستن اره اعصاب ندارم اخه خیلی بدبختیم ما زن ها گناه داریم 

سخت نگیر عزیزم 

میخوام ولی نمیشه سخت نگرفت🥲 بیخیال ماییم که بی هیچ سرانجامی خوشیم🥲💔

هر روز میلیون ها گیاه معصوم و بی گناه توسط گیاه خوارها به قتل میرسن و خورده میشن؛ خشونت رو متوقف کنید، بیاید استیک بخوریم 😔🌱🥩/ما دل هرکیو شکستیم فردا‌ش دهنمون سرویس شد و فهمیدیم زمین گرده...😔ولی هرکی دل مارو شکست فرداش خوشبخت ترین آدم شد و فهمیدیم زمین پاره خطیست که در ما فرو می رود🥺😢/کاش یوزارسیف میومد عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟😢دنبه هایم کو؟  / ای هموطن😒 ای انسان باشعور😒 ای با شخصیت😒 اگه جنبه تبادل نظر نداری بشین با دیوار حرف بزن اینجا چیکار میکنی😒😒😒برو عقده هاتو جای دیگه خالی کن به ما چیکار داری ملعون  به خودت بیا زن مومن😐
😶نه جبهه نگرفتم فقط سوالمه ی جواب منطقی میخوام بله درست میگید 

ببین عزیزم 

منم مثل تو خیلی زیاااااد سوال داشتم 

بعضی از این سوالا خیلی راحته جواب دادنش با فکر کردن و بد بین نبودن به دین و خدا کامل میتونی جوابشو پیدا کنی 

سوالات من سخت تر بود🤣✋

خیلی دنبالش رفتم تا جوابشو پیدا کنم 

اخرش فقط یک چیز فهمیدم خدا ضد زن نبوده 🙈

خاک بر سرمون شده چون عشق و حال نکردیم زیاد از اون بابت میگم 🤣

زیبا بود😂 😂 😂 😂 😂 

من هر چی جلوتر میرم بیشتر دور میشم 

شک نکن خدا مخالف زن نبوده🙈

اون خودش زن رو افریده 

و به پیامبرمون یک دختر داده که پیامبر کلی دوستش داشته 

و تمام اماما از نسل همون دخترن 

پس ظلمی در حق خانما نشده✋