2777
2789
عنوان

مذهبیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2482 بازدید | 296 پست
اینکه بیضه چپ اندازه دیه یک انسانه دلیلش اینه که اگه بیضه چپ مردا آسیب ببینه عقیم میشن و به این ترتی ...

کجا به نفع زن هاست مگه همه چی پوله 😟ارزش ما اندازه بیضه چپ یه مرده به نفعه ماست ؟والا زن نقش مهم تری تو تولید نسل داره به نظره من و اینکه الان خیلی از زن ها شاغلن پس نان اور هستن حتی به تنهایی خرج خونه رو میدن بدون مرد بچه بزرگ میکنن و اینکه یه نر راحت میتونه زن رو بکشه و نصف دیه اشو پرت کنه جلو بازمانده ها این به نفع زنه ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه قرار باشه هر دستور دین رو بالاپایین کنی همه دین خراب میشه چرا نماز ظهر ۴ رکعته ولی مغرب ۳رکعت ...

😶خب ادم درباره اینا زیاد کنجکاوی نمیکنه مثلا ترتیب یا اذکار نماز یا روزه ولی خب مباحثی مثل حجاب مرد و زن ادمو کنجکاو میکنه ک چرا اینجا این دستورو داده چرا اونجا اون دستورو 

ولی میتونی دلیل بخوای !!

میگم که خیلی چیزا دلیل داره که ما نمیفهمیم فقط برای اینه که خدا ببینه کی رعایت میکنه کی رعایت نمیکنه

شما هرروز نماز صبح ۳رکعت بخون

بگو هیچ دلیل ندارم دو رکعت بخونم

هیچکس هیچ دلیل نداره جز اینکه دستور خداس

ماها برای بندگی و اعتلای روحمون نیاز به سوالپیچ نداریم بلکه اگه میخوای اعتقادت قوی شه منتظر امامت شو برای زندگی مردم جامعه تلاش کن دست فقیر رو بگیر

لایک نکن💨

اگر میخواهید خوب درک کنید چند سال از عمرتون رو صرف فهم درست توحید کنید 

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
خب حرفت درست برای مهمونی خدا رفتیم مرد چرا باید شلوارک بپوشه اونم ب همین مهمونی دعوته

ببین با جبهه گرفتن جواب سوالات رو پیدا نمیکنی✋

منو تو تقریبا همسنیم و منم دقیقا این سوالات رو داشتم 

اما خودت فکر کن نماز خوندم صرفا نماز خوندن نیس اموزش خیلی چیز های دیگس 

مثلا حجاب 

مثلا حیا و خیلی چیزای دیگه

نمیتونیم منکر تفاوتهای زن و مرد بشیم✋

حالا شما بگو چرا مرد باید در همه شرایط توی نماز صبح و مغرب عشا حمد و سوره رو باند بخونه ولی زن با توجه به شرایط باید بلند بخونه 

خب اینا همش یک دلیل داره همون اموزش حیا و حجاب✋

میگم که خیلی چیزا دلیل داره که ما نمیفهمیم فقط برای اینه که خدا ببینه کی رعایت میکنه کی رعایت نمیکنه ...

اینکه باید بهشون عمل کنیم ک صد در صد درسته چ دلیلی براش پیدا کنیم چ نکنیم چون فرمان خداست ولی باز نمیشه جلو دلیل خواستنو کنجکاویو بگیری خدا خودش گفته تقلید کور کورانه نکنید فکر کنید خب ادم فکر کنه براش سوال پیش میاد حالا سوال پیش بیاد میره تحقیق ب جواب برسه بهتر و دلی عمل میکنه ب جواب نرسه باز میگه فرمان خداست و عمل میکنه 

اینم حربیه دیگه چی بگم بخوام سوال کنم همه چیزش برام سواله ولی همین تفاوت ها مردهارو پررو کرده و زن ه ...

شما به عنوان یه زن موفق و درستکار باش

ماها پشت هم واستیم جامعه درست میشه

فکر نکن اونطرف که زنشون حجاب نمیکنه شرایطشون بهتر از ماست

خیانت همه جای دنیا هست

نامردی همه جا هست

تنها کادی که میتونیم بکنیم اینکه که خودمون درست باشیم تا جامعه ددست بشه

لایک نکن💨
ببین با جبهه گرفتن جواب سوالات رو پیدا نمیکنی✋ منو تو تقریبا همسنیم و منم دقیقا این سوالات رو داشتم ...

😶نه جبهه نگرفتم فقط سوالمه ی جواب منطقی میخوام بله درست میگید