2777
2789
عنوان

مذهبیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2482 بازدید | 296 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه ازاد بود مسلمان و نامسلمان میتونستن با هم ازدواج کنن  

به نظرم موضوعی که اشاره کردین ربطی به هم ندارن خدا میگه در انتخاب اسلام آزادین نه اینکه وقتی مسلمان شدین آزادین هر کاری میخواین بکنین هر دینی پیروانش رو به انجام یک سری کار ها دستور و از انجام یک سری کار ها منع میکنه

هرکس بخواد میتونه اسلام رو بپذیره هر کس هم که نخواد میتونه نپذیره اما هر کس که بپذیره این دین رو مثل پیروان سایر ادیان باید احکامش رو هم بپذیره و اگر احکام اونو به انجام کاری دستور میدن یا از انجام کاری منع میکنن باید پیروی کنه و اگر مشکلی داره باید دینشو کنار بزاره اگر دینش میگه مسلمان باید با مسلمان ازدواج کنه خب خودش این دین رو پذیرفته پس باید پیروی هم بکنه هرچند هستند کسانی که مسلمان هستند اما یه سری احکام رو به جا میارن یه سری هارو نه که این تا جایی که مربوط و محدود به  زندگی شخصی خودشون باشه به خودشون مربوطه.

من مسئول حرفی هستم که می زنم  اما مسئول برداشت شما از حرفم نیستم...!
به نظر من بی نقص نیست نیاز به تغییر داره یکی اش همین چهار تا زن عقدی برای مرد ازاده  بعد تبصره ...

قربون دهنت کی میتونه ادعا کنه که میتونه صد در صد عدالت و رعایت کنه پس در نتیجه حق نداره چهار تا زن بگیره. البته تو نزول آیات مختلف حکمت هایی هست که فقط خود خدا میدونه میتونید دنبال تفسیرش برید اگه واقعا براتون دغدغه هست. ولی من به شخصه فکر نمیکنم خدا با این عظمتش کتابی ارائه بده که بعدا بخواد از گفته ای پشیمون شه و توش صرف نظر کنه و اگر اصول دین رو پذیرفتیم باید به بقیه دستورات الهی و علی الخصوص قرآن اعتماد کنیم. 

من یک مسلمانم. اسلام کامل است اما من نیستم. اگر اشتباهی از من سر زد، آن را به من نسبت دهید نه به دینم. 
بعضی وقت ها تو دلم نمیخوام فکر کنم که خدا بین زن و مرد فرق بزاره به این نتیجه میرسم که شاید حرف خدا ...

😶ادم بعضی وقتا ب حرفا شک میکنه ولی خدا خودش گفته برابرن فرقی ندارن هر دو ناقصن همو کامل میکنن

دقیقاً میتونن با شورتک نماز بخونن ،ب نظرم خدا خودش اینقدر سختگیر نیست بالاخره ۱۴۰۰ سال گذشته از کجا ...

منم اینو موافقم یه چیزی بگم دقت کن به کشورهایی که توش جرم و جنایت کمه چقد ارامش هست دزدی نیست دروغ نیست زیر اب زنی نیست انگار خدا باران رحمتشو رو بروشون باز کرده 

چون زن باید زجر بکشه مرد باید حال کنه دیگه حداقل باید میگفتن مرد هم لباس بپوشه نه که با شلوارک وایسه ...

اینا اینجور حکم گذاشتن تا همیشه زنانو سرکوب کنن ،تحقیر زنان باعث تحقیر مردا میشه،واسه اینکه جامعه بشری رو کنترل کنم ب زنا فشار میارن،نه فقط تو بحث حجاب ،همین سوشال مدیا زنا رو توی فشار می‌زاره که بی نقص و پرفکت باشن،باید ی زن تحت استانداردای ما باشه،

من قبول دارم حجاب خوبه باید ب خدا احترام بزاریم وقتی در حضورشیم لباس مناسب بپوشیم  😶همه اینا ...

باور کن دوباره گوییه. شاید من نمیتونم درست توضیح بدم. به نظرم باید بری پیش یه آدم کاربلد که قشنگ برات بازش کنه. 

فقط میتونم ساده برات بگم. خانما باید توی نماز حجاب کامل داشته باشن چون عادت کنن همین ححابو جلوی نامحرم هم داشته باشن. چرا؟ چون زیباییشون باعث تحریک مرد میشه. همیشه گفتن جلال خدا در مرد تجلی کرده جمال خدا در زن. از طرف دیگه مرد باید فقط عورتینو بپوشونه چون بدون تعارف بگم هرچقدر مرد کمتر جلوی یه زن لباس بپوشه زن بیشتر چندشش میشه. دقیقا نقطه مقابل مرد. درواقع حداقل حجابو مرد توی نماز میتونه داشته باشه و حداکثر حجابو زن. علتشم توضیح دادم. موفق باشی گلم

قربون دهنت کی میتونه ادعا کنه که میتونه صد در صد عدالت و رعایت کنه پس در نتیجه حق نداره چهار تا زن ب ...

خب من مطمعن نیستم که خدا اینو گفته باشه انگار من بهت  بگم اگه تونستی ده تا کیک و امروز بخوری بردار ببر  خونه مشکلی نداره ولی خب مشخصه که نمی تونی بخوری.   پس من از اول بهت نباید بگم دیگه وقتی مطمعنم که نمیتونی بخوری 

منم میگم خدا فرق نمیذاره بنده خداست ک فرق میذاره

ببین من دوسال پیش داشت مغزم میترکید از این همه تفاوت و پر از خشم بودم ولی حس میکردم که خدای من با چیزی که نشون میدن فرق می‌کنه و واقعا همینجوره،کتاب ملت عشق رو بخون،کتاب سفر روح ،با متافیزیک آشنا شدم و متوجه شدم درست فکر میکردم

باور کن دوباره گوییه. شاید من نمیتونم درست توضیح بدم. به نظرم باید بری پیش یه آدم کاربلد که قشنگ برا ...

واقعا اینجوری نیست اگه یه مرد جذاب باشه چرا چندشمون بشه.   اگه زن هم خوشگل باشه تحریک کننده اس دیگه ضایع باشه که تحریک کننده نیست