2777
2789
عنوان

مذهبیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2482 بازدید | 296 پست
عزیزم منظور صحبتتون دین اسلامه یا مسلمونا؟  دین اسلام بی نقصه و مسلمونا هم معصوم نیستن. در کل ...

به نظر من بی نقص نیست نیاز به تغییر داره یکی اش همین چهار تا زن عقدی برای مرد ازاده  بعد تبصره هم‌گذاشته که عدالت اگه تونستی رعایت کنی خوده خدا هم میدونه کسی نمیتونه اینکارو کنه پس نباید همچین اجازه ای میداده به خاطر همین من حس میکنم برای زمان جنگ ها بوده این قضیه و نیاز به تغییر داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از دلایلش اینه که نحوه تحریک شدن زن با مرد فرق داره ،ضمنا زیبایی موی زن رو در نظر بگیر که از مرد ...

بخدا خیلی از مردها از زن ها خیلی زیباترن زن ها ارایش نکنن و ابرو برندارن و لباس های جینگول نپوشن تصور کن مو رنگ نکنن چه شود 

من موافق نیستم که انسان و ازاد گذاشته الان ما مگه ازاد بودیم اگه هم نخوایم مسلمان باشیم حکممون اعدام ...

متنو درست بخونید لطفا

گفتم که خداوند مردم رو در انتخاب یا عدم انتخاب دین اسلام آزاد گذاشته حالا اینکه دسته ای اومدن و مردم رو مجبور کردن که باید اسلام بیارید وگرنه اعدام میشید و ... ربطی به خدا و احکامش نداره.

من مسئول حرفی هستم که می زنم  اما مسئول برداشت شما از حرفم نیستم...!
یکی از دلایلش اینه که نحوه تحریک شدن زن با مرد فرق داره ،ضمنا زیبایی موی زن رو در نظر بگیر که از مرد ...

اصلا قبول ندارم،مواگه قشنگ باشه چه واسه زن چه مرد زیبا هستش کسی هم با مو تحریک نمیشه،حالا اندام ی چیزی ولی مو

خشوع قلبی احترام  به خدا کرامته همینا رو نوشتع

از این‏که خداوند، رعایت حجاب را هنگام نماز واجب کرده، می‏فهمیم که حجاب، بهترین و تنها لباسِ حضور نزد پروردگار است. 

حجاب برای زنان مؤمن، مقدمه قرب و نزدیکی به حق تعالی است و بهترین تمرین برای حفظ و رعایت آن برای بانوان در برابر نامحرم به شمار می‏رود، زیرا خانمی‏که پنج نوبت در شبانه روز در آن‏جا که نامحرمی نیست این گونه خود را بپوشاند، بی‏گمان خود را در برابر نامحرم بهتر می‏پوشاند؛ 

البته مسئله لزوم رعایت حجاب برای بانوان در نماز، ممکن است حکمت‏های دیگری هم داشته باشد که برای ما معلوم نیست، چون فلسفه و حکمت‏[6] همه احکام برای ما بیان نشده و آنچه بیان شده نیز به طور کامل به دست ما نرسیده است. 

از این‏که خداوند، رعایت حجاب را هنگام نماز واجب کرده، می‏فهمیم که حجاب، بهترین و تنها لباسِ حضور نزد ...

من قبول دارم حجاب خوبه باید ب خدا احترام بزاریم وقتی در حضورشیم لباس مناسب بپوشیم 

😶همه اینا درست 

پس چرا همین شرایطو برای مردا نذاشتن من با خوده حجابه مشکلی ندارم با فرقی ک بین مرد و زن هست مشکل دارم اگه حجاب جلو خدا خوبه و باید احترام بزاریم و لباس مناسب بپوشیم چرا مردا موظف نیستن حجاب بگیرن کم کم باید لباس مناسب و شلوار پاشون باشه با نه مثل خانما ولی گفتن با ی شلوارک هم میتونه نماز بخونه ولی خانم مثلا بدون روسری نمیتونه یا با استین کوتاه نمیتونه 

متنو درست بخونید لطفا گفتم که خداوند مردم رو در انتخاب یا عدم انتخاب دین اسلام آزاد گذاشته حالا این ...

قبول دارم اسلام دین خوبیه دین مهربانیه ولی اونجوری هم نیست که هییییچ نقصی نباشه خیلی مساعل نیاز به تغییر داره 

بخدا خیلی از مردها از زن ها خیلی زیباترن زن ها ارایش نکنن و ابرو برندارن و لباس های جینگول نپوشن تصو ...

دقیقاً بعضی از پسرا اینقدر موهاشون قشنگن ادم دلش میخواد ی دست بکشه،😂یا چشم و ابروشون اگه ورزشکار هم باشن که دیگه هیچ 

من قبول دارم حجاب خوبه باید ب خدا احترام بزاریم وقتی در حضورشیم لباس مناسب بپوشیم  😶همه اینا ...

چون زن باید زجر بکشه مرد باید حال کنه دیگه حداقل باید میگفتن مرد هم لباس بپوشه نه که با شلوارک وایسه ادم مهمون خونش میاد نباید شلوارک بپوشه اون وقت در حضور خدا مرد با شلوارک وایسه انگار اومده استخر  واقعا فرق گذاشتن بین زن و مرده 

من قبول دارم حجاب خوبه باید ب خدا احترام بزاریم وقتی در حضورشیم لباس مناسب بپوشیم  😶همه اینا ...

دقیقاً میتونن با شورتک نماز بخونن ،ب نظرم خدا خودش اینقدر سختگیر نیست بالاخره ۱۴۰۰ سال گذشته از کجا بدونیم توش تحریف نداره،خدایی که من تو قلبم حس میکنم هیچ فرقی بین منو ی مرد نذاشته