2777
2789
عنوان

مذهبیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2482 بازدید | 296 پست
نمازو چرا باید پوشش بگیرن خب خدا ک محرمه

آدما فارق از جنسیت باید با بهترین پوشش در مقابل خدا عبادت کنن که برای خانم ها بهترینش پوشش عفیفانه هست البته برای آقایون هم مستحبه که با عبا نماز بخونن

من یک مسلمانم. اسلام کامل است اما من نیستم. اگر اشتباهی از من سر زد، آن را به من نسبت دهید نه به دینم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا جبهه میگیری؟ دارم میپرسم تجربه کردی یا نه. چون اگه تجربه کرده بودی میدونستی توی شرایط دانشگاه و ...

چون بد جوری گفتی چند سالته 

خب هر چقدرم باز ملت نمیان براحتی بیان کنن این چیزا رو .

چون بد جوری گفتی چند سالته  خب هر چقدرم باز ملت نمیان براحتی بیان کنن این چیزا رو .

عزیزم تجربه کردم و میگم خیلی راحت از مسائل به مراتب بازتری صحبت میکنن. واقعا این مبحث چیزی نیست. 

خوندمش. بازم همون سواله که جوابش بالا داده شده. مشکل کجاست؟ 

😶خب میتونست برای خانمم این حکمو بدن ک با استین کوتاه موردی نداره ولی حجاب کامل بگیرن بهتره ولی برای مرد گفته فقط شلوارک ولی خانما حجاب کامل فرق گذاشتن دیگ 

😶خب میتونست برای خانمم این حکمو بدن ک با استین کوتاه موردی نداره ولی حجاب کامل بگیرن بهتره ولی برای ...

دوباره برگشتیم سر جای اول

ببین جانم خوندی مطلبو به طور کامل. علت حجاب زن توی نماز چیه؟ 

والا تو خود قرآن گفته ای مرد مومن اول نگاه نکن ب نامحرم راحت تحریک نشو برو آوار شو سر هرزنی که دیدی بعد گفته ای زن مسلمان حجاب کن،ولی اینجا برعکسه میگن زن حجاب کن مرد هرچقدر خواست چشاش هرز بره هروقت دلش خواست تجاوز کنه  مشکلی هم  باش از طرف زنه ،اگه ب تحریک شدن باشه والا زنا هم تحریک میشن وقتی ته ریش و بازو و سیس پک ،میبینن ،ولی حجاب راه خوبیه واسه کنترل کردن زنا،😏 بخاطر همین بهش گیر دادن

من موافق نیستم که انسان و ازاد گذاشته الان ما مگه ازاد بودیم اگه هم نخوایم مسلمان باشیم حکممون اعدام ...

عزیزم منظور صحبتتون دین اسلامه یا مسلمونا؟ 

دین اسلام بی نقصه و مسلمونا هم معصوم نیستن. در کل اگر ایرادی تو مسلمونا می‌بینیم به دین نسبت ندیم.

بعدشم کی کیو اعدام کرده چون مسلمون نبوده🙄🙄

من یک مسلمانم. اسلام کامل است اما من نیستم. اگر اشتباهی از من سر زد، آن را به من نسبت دهید نه به دینم.