2777
2789
عنوان

مذهبیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2482 بازدید | 296 پست

خب مردها هم یه تغییراتی دادن تو حجابشون و الا اول اسلام لباس همهی آقایون مثل روحانی های الان بوده ،در واقع باید همهی مردها اونجوری لباس بپوشن که نمیپوشن 😁

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن کسی این مسئولیت رو گردن خانوما ننداخته هرکس ب اندازه ی خودش مسئوله خداب زن گفته حجاب ازاون طرف ب م ...

جامعه رو عرض کردم عزیزم 

از هر ۵۰ باری که گفتن حجاب یک بار نگفتم نگاه و خودکنترلی 

😶خب اگه خانما تحریک نمیشن پس بحث نیاز جنسی هم بی ربطه اینکه تحریک نمیشه نیازی هم نداره 

چرا زن هم تحریک میشه کی گفته زن تحریک نمیشه ولی نکته اینجاس ن ب آسانی مرد مرداخیلی زودتر وبهترتحریک میشن اصلاذاتشون اینجوری ساخته شده زنها ی طوردیگه تحریک میشن ینی ب این سادگیا ن مثلامردا توخیابونم تحریک میشن با ی نگاه با ی صدا ولی زن ک اینطور نیس چرا براش جذابه بلاخره مردجنس مخالف زنه ن اینکه توخیابون صدای ی مرد روبشنوه بیادخونه هی بره توفکرش هی باخودش کلنجار بره واقعا ب جرات میگم تقریبا هیچ زنی اینطور نیس ولی مردا اینطوری هستن

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق. ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔

😶خب اگه خانما تحریک نمیشن پس بحث نیاز جنسی هم بی ربطه اینکه تحریک نمیشه نیازی هم نداره 

عزیزم شما ازدواج کردی؟ به نظرم هم یه مقدار مباحث پزشکی مطالعه کن هم دینی. خیلی چیزا رو نمیشه گفت اینجا یا لااقل من درست نمیدونم که بگم. به خصوص اگه مجرد باشی. 

اولاً زن با مرد فرق می کنه هم از نظر جسمی و هم از نظر عاطفی در نتیجه احکامشون با هم متفاوته دوما ظر ...

من موافق نیستم که انسان و ازاد گذاشته الان ما مگه ازاد بودیم اگه هم نخوایم مسلمان باشیم حکممون اعدام و مرتد هستیم ازادیه این ؟

😐😐😐 نه فقط شما رفتی و جامعه رو دیدی 

چرا جبهه میگیری؟ دارم میپرسم تجربه کردی یا نه. چون اگه تجربه کرده بودی میدونستی توی شرایط دانشگاه و به خصوص خوابگاهی گفتن اینجور مسائل خیلی عادیه. دخترا از روابط بسیار بازتری که با پسرا دارن صحبت میکنن. تحریک شدن که چیزی نیست. 

چرا زن هم تحریک میشه کی گفته زن تحریک نمیشه ولی نکته اینجاس ن ب آسانی مرد مرداخیلی زودتر وبهترتحریک ...

پس تو کشورای خارجی چیکار میکنن

نظر شمام درست نیست 

خب من بازوی خوشگل مرد ببینم‌خوشم میاد بگید حجاب کنن 

آره خوشت میاد خودت داری میگی خوشم میاد نمیگی من تحریک میشم ک بعدش خدایی نکرده میرم ب خاطراون بازوی زیبای ی مرد مرتکب زنا میشم ولی مردا اینطوری هستن ی جای زیبا ک از ی خانوم ببینن تابهش یا ب مشابهش نرسن ول نمیکنن نمیدونم چقد خوب گفتم ولی بهترازاین نمیتونستم منطورمو برسونم

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق. ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔

من موافق نیستم که انسان و ازاد گذاشته الان ما مگه ازاد بودیم اگه هم نخوایم مسلمان باشیم حکممون اعدام ...

😶نه اعدام نیستا 

فکر کنم اگه کافر باشی بخوای بقیه رو هم کافر کنی میشه اعدام ولی با اعتقادات بقیه کار نداشته باشی نمیشه اعدام