حذف_تاپیکniniyar مدیر عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 41409 عنوان نی نی یار شب هستم | مشاهده متن کامل بحث + 7174 بازدید | 79 پست کاربرهای عزیز توجه کنید از این لحظه هرکاربری که درباره دنیا همسرم تاپیک بزنه یا به کاربری بگه تو کاربری دیگه دنیا هستی بدون تذکر تعلیق میکنمخواهش میکنم تموم کنید این بحث و دعوایی که فقط باعث تعلیق خودتون میشهاز سرشب دارم مدارا میکنم که کاربری تعلیق نشه لطفا شما هم رعایت کنید ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar 1400/01/30 | 02:19 113 نفر لایک کرده اند ...
nilofar_rr عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 207 https://www.ninisite.com/discussion/topic/6301522/بیاین-عکس-میزارم-بگید-میخوره-چند-سالم-باشه?postId=186353155 نی نی یاررخواهشا تاپیک منو تعطیل کن پاک کن عضو گروه قرمز ❤وزن اولیه ۸۳🤞🏻 وزن هدف ۶۵👌🏼💞
marallllllll عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 2745 ای بابا اکثرا اینجا تاپیک دروغ میزنن آره والا بیشتریا دروغه .... دلم بحال اونایی که تاپیک راست میزنن ولی کسی نمیره میسوزه 😕😕😕😕بخدا از غروب شده همش تاپیک راجب اون دوتا کاربر منم که فضووووول 😆😆😆😆😆 همش تویه نی نی سایتم 😂 حتی سحری درست نکردم 😆😆😆😆 با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍
moderntalking عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 7419 مرسی عزیزم سلام شبتون بخیر گلم ۳ ماه پیش پیام دادم کاربریه قبلی ام رو برگررونیدشما گفتید دست من نیستالان ۳ ماهه ب نی نی یار ۵ التماس میکنم کاربریم رو برنمیگردونهچرا وافعا؟بخدا حق ام این نیست بخاطره ی کاربری انقدر التماس کنم
آفرهدخت عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 2841 من با اینا کار ندارم یه مشت بچه مچه بودن دیگه ولی کاربر پسر جوانمرد برام سوال شد چرا ترکید&nb ... وای آره بهترین مفید ترین فرد همین جوانمرد بود تو این سایت این لحظه ها مال مان بله یه جوری باش که انگار بار اخره به اینی که داری قانع باش خره
marallllllll عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 2745 اصلا مهم نبودن ولی اون دنیامیگف باردارمو فلان اونم ینی دروغ بود مثلا چی بهشون میرسه ازدروغ بخدا نمیدونم که بخوام قاطع بگم باردار بوده یا نه چون فقط فهمیدم کاربر دلیونت سرطانش رو دروغ گفته .....من حتی اگه تاپیک دروغ باشه صلوات و دعا رو میخونم چون خدا برام ثواب مینویسه 😊😊😊😊😊 با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍
nafasam1370 عضویت: 1397/07/15 تعداد پست: 46192 حالم خوب نیست عزیزم یه مدت دور باشم بهتره دستام دیگه توان تایپ ندارن😢 عزیز جان خروج و بزن و آروم شو فردا یا پس فرداش تصمیم بگیر که تعلیق کنی یا نه از دیروز خیلی استرس به خود تو هم وارد شده خواهش میکنم🙏 ......🤍
دعوای_زن_و_شوهری عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 10879 ولی خدا ازشون نگزرهمن ادمی ام ک حتی رمان ابکی غمگینم میخونم افسرده میشمچقد برای اون دلوینت لعنتی غصه خوردم چقد برای دنیا دعا کردم حامله شه😢😔 استغفرلله ربی و اتوب الیه🌾
سلناسلنا عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 31671 میشه ناپیک اخر منم بترکونی ، اموزش رایگان زبان رو .بسته شده .هی میان میگن مارو ببر و یاد بده :(لطفا نمیخواد دیگه دعا کنید :( حاجت روا نشدم :(
marallllllll عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 2745 ببخشید شرمنده فقط اگه سوالی درمورد نحوه گیس و گیس کشی خبرچینی فضولی افترا و دق دادن جاری داری پاسخگو ... 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍
حذف_تاپیکniniyar مدیر استارتر عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 41409 سلام شبتون بخیر گلم ۳ ماه پیش پیام دادم کاربریه قبلی ام رو برگررونید شما گفتید دست من ... اگر به خاطر پست یا تاپیک سیاسی بسته شدید برنمیگردونن ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar
یعنی_بگم_کیم؟ عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 4869 وای خدایا شکرتکل تاپیکا همینه اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.
آفرهدخت عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 2841 نی نی یار لطفا من رو هم تعلیق کنید این لحظه ها مال مان بله یه جوری باش که انگار بار اخره به اینی که داری قانع باش خره
taraarchitect عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 5824 نی نی یار لطفا به این کاربر تذکر بدهمن یکم بیمارم امروز از توهیناش کل بدنم داشت میلرزیدرسما به من و خانوادم توهین میکردلطفا فقط نی نی یار ریپلای کنه ...
حذف_تاپیکniniyar مدیر استارتر عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 41409 میشه ناپیک اخر منم بترکونی ، اموزش رایگان زبان رو . بسته شده .هی میان میگن مارو ببر و یاد ... https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar