2777
2789
عنوان

نی نی یار شب هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 7174 بازدید | 79 پست
ای بابا اکثرا اینجا تاپیک دروغ میزنن

آره والا بیشتریا دروغه .... دلم بحال اونایی که تاپیک راست میزنن ولی کسی نمیره میسوزه 😕😕😕😕

بخدا از غروب شده همش تاپیک راجب اون دوتا کاربر منم که فضووووول 😆😆😆😆😆 همش تویه نی نی سایتم 😂 حتی سحری درست نکردم 😆😆😆😆

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍
مرسی عزیزم    

سلام شبتون بخیر 

گلم ۳ ماه پیش پیام دادم   کاربریه قبلی ام رو برگررونید

شما گفتید دست من نیست

الان ۳ ماهه ب نی نی یار ۵ التماس میکنم   کاربریم رو برنمیگردونه

چرا وافعا؟

بخدا حق ام این نیست   بخاطره ی کاربری  انقدر التماس کنم

من با اینا کار ندارم یه مشت بچه مچه بودن دیگه  ولی کاربر پسر جوانمرد برام سوال شد چرا ترکید&nb ...

وای آره بهترین مفید ترین فرد همین جوانمرد بود تو این سایت

این لحظه ها مال مان‌ بله یه جوری باش که انگار بار اخره به اینی که داری قانع باش خره
اصلا مهم نبودن ولی اون دنیامیگف باردارمو فلان اونم ینی دروغ بود مثلا چی بهشون میرسه ازدروغ

بخدا نمیدونم که بخوام قاطع بگم باردار بوده یا نه چون فقط فهمیدم کاربر دلیونت سرطانش رو دروغ گفته .....

من حتی اگه تاپیک دروغ باشه صلوات و دعا رو میخونم چون خدا برام ثواب مینویسه 😊😊😊😊😊

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍
حالم خوب نیست عزیزم یه مدت دور باشم بهتره دستام دیگه توان تایپ ندارن😢

عزیز جان خروج و بزن و آروم شو فردا یا پس فرداش تصمیم بگیر که تعلیق کنی یا نه 

از دیروز خیلی استرس به خود تو هم وارد شده 

خواهش میکنم🙏

......🤍

ببخشید شرمنده فقط اگه سوالی درمورد نحوه گیس و گیس کشی خبرچینی فضولی افترا و دق دادن جاری داری پاسخگو ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

سلام شبتون بخیر  گلم ۳ ماه پیش پیام دادم   کاربریه قبلی ام رو برگررونید شما گفتید دست من ...

اگر به خاطر پست یا تاپیک سیاسی بسته شدید برنمیگردونن

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar