2777
2789
عنوان

نی نی یار شب هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 7174 بازدید | 79 پست
ینی اسم دنیا همسرم و دلوینت میبینم جیغ میزنم😫

😂😂😂😂

وای منم دلم میخاد یقه تک تک اونایی ک درموردشون تاپیک میزنن جررررر بدمم

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...
پریا به منم گفتن

خدایی واسه همچین چیزی کاربری ۹۳ تو میخوای بترکونی ؟بی خیال 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

حالت تهوع گرفتم هی از بعد از ظهر ی دیقه می اومدم سایت زهرا و دنیا همسرم و اون یکی 

اه چ خبره 

چ شرایط مریضی حاکم شده تو سایت والا نمی ترسن بیماری س رو ب خودشون نسبت می دن 

ادم جرات نمی کنه اسمشو بیاره

فارغ از دنیاهمسرم و دلوینت.... کسی اینجا پزشک یا پرستار هست یه سوال درسی دارم😢

ببخشید شرمنده فقط اگه سوالی درمورد نحوه گیس و گیس کشی خبرچینی فضولی افترا و دق دادن جاری داری پاسخگو هستیم. متشکرم

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
واقعا منم چقد بی معنی خب چی بخاطردونفر جنگو دعوا 

چی بگم والا منم ناراحت میشم از دروغ ولی وقتی نی نی یار میاد میگه تاپیک نزنین و جنجال بپا نکنین بازم گوش نمیدن و یسره میان تاپیک میزنن

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍
چی بگم والا منم ناراحت میشم از دروغ ولی وقتی نی نی یار میاد میگه تاپیک نزنین و جنجال بپا نکنین بازم ...

اصلا مهم نبودن ولی اون دنیامیگف باردارمو فلان اونم ینی دروغ بود مثلا چی بهشون میرسه ازدروغ

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉