2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سحری میخورم و معمولا پختنی. بعد اذان هم دیگه نمیخوابم و صبح میرم سر کار تا ظهر . افطارها با شیر گرم افطار باز میکنم و یه چیز سبک مثلا سوپ رقیق سبزیجات بدون گوشت یا مرغ یذ حبوبات. بعدش هم یه شام حدود یک ساعت بعد از افطار. منتها میخوام شیرینی مصنوعی رو حذف کنم فقط خرما برای افطار باشه. پروتئین کافی بخورم بخصوص وعده سحر و کالری رو تو محدوده نقصان قرار بدم تا تو فاز کم کردن وزن وارد بشم. از نرم افزار مانکن هم استفاده میکنم

من قبل ماه رمضون دوچرخه سواری میرفتم الان سعی میکنم یا قبل افطار برم و بعدش روزمو باز کنم که بدن هم کاملا تو حال چربی سوزیه یا اینکه صبحا بعد سحری قبل اینکه گرسنه یا تشنه باشم پیاده روی یا دوچرخه برم.شما هم خوب فکر کنین و برنامه مناسبتونو پیدا کنین چون هر کس یجوره سبک زندگیش و با یه ورزشی حال میکنه