بیاین بگین چیکار کنم...😭😭ما باجاریم رفت و آمد میکردیم.ب ما گفتن مهمونی بگیرماکفتیم چون بچه کوچیک داریم فعلا نمیتونیم .الان داستان شده ..زنک زده ب شوهرم گفته شما دل ندارین برای مهمونی..بعدرفته ب مادرشوعرم پشت من کلی حرف زده...خاسته خرابم کنه..چیکار کنم باعاش خیلی ناراحتم...از اعتمادم داره سواستفاده میکنه..ولی من حتی ی کلمه غم پشتش نگفتم
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
خیلی بدجنس بوده....من جایی ک زندگی میکنم هیچ کس و جز خدا ندارم.... این جاریم خودش و بهم نزدیک کرد..حالا داره از پشت بهم خنجر میزنع....چون سابقش پیش مادرشوعرم خرابه...منم میخاد خراب کنه
خب یعنی رفت وآمد داشتین و یهو شما به این نتیجه رسیدین که با بچه نمیشه رفت و امد کرد؟
ن رفت و آمد زیاد داشتیم..برادرشوهرکوچیکم زن گرف...بعد برادرشوهر بزرگم دعوت کرد ما موندیم و خوده جاریم....ک از مابززگتره....گیرداد گف اول شما بگیرین...ماعم گفتیم نمیتونیم بچم خیلی اذیت میکنه نمیتونم ۳۰نفر مهمون با این شرایط پذیرایی کنم..بحث شروع شذ
رفته پشتم گفته من تو خونه اصن غذا درست نمیکنم.....کیک درست میکنم تنها میخورم ب شوهرم نمیدم....خدامیدونه من ناهار شام منتظر همسرم میمونم...نمیدونم چرا این همه حرف از خودش درآورده...میخاستن چی و ثابت کنن
[QUOTE=186311648]دیگه حالا یبار بو بهتر بود سخت نگیری، البته کسی ما گذشت کردیم..عید شد سلا ...
همسرت عاقله، کلاً ادمارو خیلی جدی نگیر، حالا منم جاریم خیلی تو ادا هست، بگدریم که همه چیش از من و اون یکی جاریم پایینتره اما کلا جدیش نمیگیرم، همشم تا میبینمش بهش چرت وپرت میگم، یجوری که دیگه خودش فهمیده من اصلا متوجه اداهاش نیستم
مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی
خدا ازش نگذره ...هدفش همین بود....دشمن بوده.من دیرشناختمش
چقدر ساده دختراصلا سیاست نداری که هیچ جاری فامیل نمیشه همشون همینن یکی دیر تر یکی زودترمیشاسیش یکیم هیچوقت نمیشناسیش چیزی که باید بدونی با جاری صمیمی نشو تهش همینه حتی اگه مثه خواهرت بشه که نباید بشع