2777
2789
عنوان

جاری

476 بازدید | 45 پست

سلااااام...

بیاین بگین چیکار کنم...😭😭ما باجاریم رفت و آمد میکردیم.ب ما گفتن مهمونی بگیرماکفتیم چون بچه کوچیک داریم فعلا نمی‌تونیم .الان داستان شده ..زنک زده ب شوهرم گفته شما دل ندارین برای مهمونی..بعدرفته ب مادرشوعرم پشت من کلی حرف زده...خاسته خرابم کنه..چیکار کنم باعاش خیلی ناراحتم...از اعتمادم داره سواستفاده می‌کنه..ولی من حتی ی کلمه غم پشتش نگفتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو این کرونایی بگو مهمونی نمیخوام بگیرم 

نمیدونم چ گیری داده بود...منم ۴_۵ماه از زایمانم میگذش حال و حوصله نداشتم...دندونم کشیده بودم...تو این اوضاع روز مهمونی ام تعین کرده بود

هیچ کار 

من جات بودم کلی هم خوشحال میشدم که با این کارش باعث شد یه بهانه خوب برا رفت وامد نکردن داشته باشم 

آدمی که تو این کرونا حرف از رفت امد بزنه ،مشخصه درک درستی اززندگی و اتفاقات نداره ،همون بهتره که با چنین آدمایی رفت وامد نکرد 

با جاری هرچقدر کمتر رفت وامد کنی بهتره ،نمیگم قطع رابطه میگم رفت آمد کم وحفظ حریمها 

حرف بدی نزدی ک الان بتونه خرابت کنه خودت فک کنم زیادی ترسویی

آخه رفته پشتم کلی حرف زده....گفته من فحش دادم ب مادرشوعرم...من ندادم اصن داره از خودش درمیاره حرف...موندم چجوری ثابت کنم

یعنی تا حالا رفت و آمداتون یه طرفه بوده؟ 

ن دوطرفه...اونم میومد ...هر وقت میومد نگه می‌داشتیم حتی شده دیروقت...ولی رفته پشتم گفته اصن محل نمی‌داده.خیلی برام زور داره..نمک نشناسه

آخه رفته پشتم کلی حرف زده....گفته من فحش دادم ب مادرشوعرم...من ندادم اصن داره از خودش درمیاره ...

تو نباید ثابت کنی اونی ک ادعا میکنه باید ثابت کنه. یه کلمه بهش بگو بخدا سپردمت عین چی میترسه