2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 45 پست
ن دوطرفه...اونم میومد ...هر وقت میومد نگه می‌داشتیم حتی شده دیروقت...ولی رفته پشتم گفته اصن محل نمی‌ ...

خب یعنی رفت وآمد داشتین و یهو شما به  این نتیجه رسیدین که با بچه نمیشه رفت و امد کرد؟

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی بدجنس بوده....من جایی ک زندگی میکنم هیچ کس و جز خدا ندارم.... این جاریم خودش و بهم نزدیک کرد..حالا داره از پشت بهم خنجر میزنع....چون سابقش پیش مادرشوعرم خرابه...منم میخاد خراب کنه

خب یعنی رفت وآمد داشتین و یهو شما به  این نتیجه رسیدین که با بچه نمیشه رفت و امد کرد؟

ن رفت و آمد زیاد داشتیم..برادرشوهرکوچیکم زن گرف...بعد برادرشوهر بزرگم دعوت کرد ما موندیم و خوده جاریم....ک از مابززگتره....گیرداد گف اول شما بگیرین...ماعم گفتیم نمی‌تونیم بچم خیلی اذیت می‌کنه نمیتونم ۳۰نفر مهمون با این شرایط پذیرایی کنم..بحث شروع شذ

ن رفت و آمد زیاد داشتیم..برادرشوهرکوچیکم زن گرف...بعد برادرشوهر بزرگم دعوت کرد ما موندیم و خوده جاری ...

دیگه حالا یبار بو بهتر بود سخت نگیری، البته کسی حق نداره به ادم حکم کنه چیکار کن یا نکن، حالا شمام سخت نگیر، محل نده

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

رفته پشتم گفته من تو خونه اصن غذا درست نمیکنم.....کیک درست میکنم تنها میخورم ب شوهرم نمی‌دم....خدامیدونه من ناهار شام منتظر همسرم میمونم...نمیدونم چرا این همه حرف از خودش درآورده...میخاستن چی و ثابت کنن

[QUOTE=186311648]دیگه حالا یبار بو بهتر بود سخت نگیری، البته کسی 

ما گذشت کردیم..عید شد سلام کردیم تبریک گفتیم...ولی محلم نزاش...همسرم گف دیگ بهش سلام نده...منم دیگ ندادم...

[QUOTE=186311648]دیگه حالا یبار بو بهتر بود سخت نگیری، البته کسی  ما گذشت کردیم..عید شد سلا ...

همسرت عاقله، کلاً ادمارو خیلی جدی نگیر، حالا منم جاریم خیلی تو ادا هست، بگدریم که همه چیش از من و اون یکی جاریم پایینتره اما کلا جدیش نمیگیرم، همشم تا میبینمش بهش چرت وپرت میگم، یجوری که دیگه خودش فهمیده من اصلا متوجه اداهاش نیستم

همسرت عاقله، کلاً ادمارو خیلی جدی نگیر، حالا منم جاریم خیلی تو ادا هست، بگدریم که همه چیش از من و او ...

اره ...از اینکه حتی نگاهشم نکردم ناراحت شده...بخاطر همین سوخته

خدا ازش نگذره ...هدفش همین بود....دشمن بوده.من دیرشناختمش

چقدر ساده دختراصلا سیاست نداری که هیچ جاری فامیل نمیشه همشون همینن یکی دیر تر یکی زودترمیشاسیش  یکیم هیچوقت نمیشناسیش چیزی که باید بدونی با جاری صمیمی نشو تهش همینه حتی اگه مثه خواهرت بشه که نباید بشع

چقدر ساده دختراصلا سیاست نداری که هیچ جاری فامیل نمیشه همشون همینن یکی دیر تر یکی زودترمیشاسیش   ...

چوب سادگیم و‌میخورم...گرگی بوده تو لباس گوسفند....من ۲۲سالمه اون ۳۶خیلی باهم راحت بودیم