2777
2789
منم برای کنکور میخونم سال اخرم هستم امتحان نهایی ولی انگیزه خوندن ندارم

وااااای منم خیلی بده کاش امتحانا نهایی نبود همش چهار تا کتابو تموم کردم چطور میرسم این همه بخونم ای خدا کلی روی خرداد حساب کرده بودم 

به تمام آرزوهام قول رسیدن دادم 💪
وااااای منم خیلی بده کاش امتحانا نهایی نبود همش چهار تا کتابو تموم کردم چطور میرسم این همه بخونم ای ...

من رشتم انسانیه واقعا کتاب ها زیاده برم بخونم 😂

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من رشتم انسانیه واقعا کتاب ها زیاده برم بخونم 😂

الان میخای بری؟؟؟ 😆🤣

من از یک ظهر تا شش غروب فقط ی فصلو میتونم بخونم رشته م حسابداریه 

به تمام آرزوهام قول رسیدن دادم 💪
الان میخای بری؟؟؟ 😆🤣 من از یک ظهر تا شش غروب فقط ی فصلو میتونم بخونم رشته م حسابداریه 

اره مجبورم اومدم تو حیاط الان بخونم موفق باشی عزیزم 

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
بدو بپر جا داریممم

تو خودت قند و نباتی 

شکلاتی شکلاتی 

عسلی یا که شیرینی

که به دل اینجور می شینی

خدایا به جهت نعمت های بسیاری که به من دادی از تو سپاسگزارم https://harfeto.timefriend.net/16294449164816