2777
2789
عنوان

نی نی یار شب

| مشاهده متن کامل بحث + 2344 بازدید | 240 پست
نرسه حلال نمیکنم که من یه هیچکس اسیب و ضرری نزدم جز خندوندن هیچ کار زشت و بدی نکردم ولی نفهنیدم این ...

میدونم

تو اون تاپیکتم بودم دیدم چی نوشت و پاک کرد....

فعلا اینجوری شده دیگه

به قول دوستمون کلا از کنترل خارج شده ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک زدی با عنوان حالا فهمیدم از چی رنج میبری؟؟!!! @نی_نی_یار_شب   این عنوان تاپیک این خان ...

شما حق نداری بمن بگی از چیزی رنج میبری؟متوجهی؟ و حق نداری برای من تامیک بزنی اسم منو بنویسی 

یه عده آدمهای بالغ و فهمیده و قدیمی بخاطر این بچه بازیا رفتن متاسفانه. سایت هم دنبال کمیته تا کیفیته

حق دارن که میرن

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
عکسشو گرفتم تو همین تاپیکم هست 

کدوم تاپیکت؟

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
یه عده آدمهای بالغ و فهمیده و قدیمی بخاطر این بچه بازیا رفتن متاسفانه. سایت هم دنبال کمیته تا کیفیته

دقیقا 👌👌👌بیگ لایک

قبلا کجا اینجوری بود

همه دوست و غمخوار هم بودن

الان الی ماشاللله

همدیگرو قورت میدن

یه دفعه چند نفری میریزن سر یه نفر😏

من اجازه نگرفتم شما بمن گفتی دیگه تکرار نکن منم گفتم چشم 

من به شما اخطار دادم که ظاهرا تاثیری نداشته و با اجازه دادن خیلی فرق داره سوای مشکل الان شما تاپیکهاتون موردداره و بهتون گفتم بیشتر مراعات کنید که ظاهرا تمایلی به این کار هم ندارید این اخرین تذکر جدی هست که بهتون میدم

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

اگه اینجا چت روم پس هیچ مردی حق اومدن تو تاپیکارو نداره. چون چت روم میشه چت خصوصی که الا ماشالله زیاده .  نه چتی که بقیه ببینن مثل بقیه فضاهای مجازی 

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
شما حق نداری بمن بگی از چیزی رنج میبری؟متوجهی؟ و حق نداری برای من تامیک بزنی اسم منو بنویسی 

یه نگاه ب تاپیکات بنداز بعد حرف بزن

تاپیک زدی برای من جوابتو دادم

ببخشید ازتاپیک پاک شدت اسکرین نگرفتم😒نمیدونستم قراره بزنی زیر حرفات

من به شما اخطار دادم که ظاهرا تاثیری نداشته و با اجازه دادن خیلی فرق داره سوای مشکل الان شما تاپیکها ...

بله چشم ولی من به هیچکس توهین نکردم به هیچ کس حرف زشت نزدم این خانوم همه جا بمن توهین میکنه

دقیقا 👌👌👌بیگ لایک قبلا کجا اینجوری بود همه دوست و غمخوار هم بودن الان الی ماشاللله همدیگرو قو ...

عزیزم

همیشه با ماها مشکل داشتن

تاپیکامونو گزارش زدن

برامون تاپیک زدن

ریختن سرمون

دیگه هم سایت نمیایم زیاد

ول کنمونم نیستن

الانم استارتر خودش اول تاپیک زد و پاک کرد 

چرا جوابگو نیست؟!

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

میدونم تو اون تاپیکتم بودم دیدم چی نوشت و پاک کرد.... فعلا اینجوری شده دیگه به قول دوستمون کلا از ...

من چیزی پاک نکردم

چقد راحت تهمت میزنی؟

اونکه پاک کرد استارتر بود که تاپیک زد برای من وپاک کرد

اگه اینجا چت روم پس هیچ مردی حق اومدن تو تاپیکارو نداره. چون چت روم میشه چت خصوصی.  نه چتی که ب ...

ی مدت اخر تاپیکای پربازدید ی عده با اقایون صمیمی چت میکردن واقعا چت روم بود!!!

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)