2777
2789
عنوان

نی نی یار شب

| مشاهده متن کامل بحث + 2344 بازدید | 240 پست

چرا همه چیو قاطی میکنین😒

حضور اقایون مشکل ندارع

بله

ولی الکی تگ کردنشون و صدازدنشون میشه چت روم!

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چیزی پاک نکردم چقد راحت تهمت میزنی؟ اونکه پاک کرد استارتر بود که تاپیک زد برای من وپاک کرد

تویی که به همه راحت تهمت میزنی برو یه نگاه به تامیکت بنداز چه تهمتی بمت زدی برام مهم نیست دین کاربری ولی به خدای احد و واحد پل صراط میبینمت بخاطر تهمتی که بهم زدی 

بله چشم ولی من به هیچکس توهین نکردم به هیچ کس حرف زشت نزدم این خانوم همه جا بمن توهین میکنه

ببین من هی میخوام ریپ نکنم باز حرف زور میزنی،کجا توهین کردم؟اگر گفتم رنج میبری که درجواب طومار نوشتی برام وبعدم تاپیک زدی

مگه نگفتی صدتا توهین از من داری

الان اسکرینشو بذار من جلو جمع ازت معذرت بخوام ولی بیخودحرف نزن

ی مدت اخر تاپیکای پربازدید ی عده با اقایون صمیمی چت میکردن واقعا چت روم بود!!!

بله اونا رو یادمه اونا واقعا چت روم بود و هنوزم هست 

اما چت  اخلاقي بدون حاشيه چت روم نیست  

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
این پست کی گذاشت

نی نی یار کامل هنگ کردی خدایی،منکه اصن نفهمیدم کی به کی شد الان😂

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
عزیزم همیشه با ماها مشکل داشتن تاپیکامونو گزارش زدن برامون تاپیک زدن ریختن سرمون دیگه هم سای ...

من تو تاپبکش بودم

دوستتون بهش بی احترامی کرد و پاک کرد و ادامه ی ماجرا

جو سایت بهم ریخته

من اصلا باور نمیکنم نی نی سایت دوست داشتنی من به این حال بیفته

اگه کسی خطا کرد نباید شما اون خطا رو انجام بدین

درک نمیکنم اینهمه توهین و ناسزا و دشمنی رو

استارتر یه آدم شادیه

تاپیکاشم اینجوریه

اصلا درست نیست بهش بی احترامی بشه

بقیه هم همینطور.......

تویی که به همه راحت تهمت میزنی برو یه نگاه به تامیکت بنداز چه تهمتی بمت زدی برام مهم نیست دین کاربری ...

من با ادمی که انقد راحت دروغ میگه حرفی ندارم دیگه

خوبه یه ساعتم از تاپیکی که برام زدی نگذشته انقد راحت میزنی زیرش

لطفا خواهشا منو ریپ نکن برو ب کارت که مچگیری اقایون سایت بود برس چون دیگه جوابی نمیدم بهت

من تو تاپبکش بودم دوستتون بهش بی احترامی کرد و پاک کرد و ادامه ی ماجرا جو سایت بهم ریخته من اصلا ...

شماهم خیلی دروغگویی

من چی گفتم وپاک کردم؟ واقعا متاسفم که بیخودی داری تهمت میزنی

چرا همه چیو قاطی میکنین😒 حضور اقایون مشکل ندارع  بله ولی الکی تگ کردنشون و صدازدنشون میشه چ ...

گاهی تگ نکردن و صدا نکردنشون هم میشه چت روم 

تاپیک شعر  یادته 

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
من با ادمی که انقد راحت دروغ میگه حرفی ندارم دیگه خوبه یه ساعتم از تاپیکی که برام زدی نگذشته انقد ر ...

منم با ادمی‌که اتقدر راحت تهمت میزنه حرفی ندارم  تهمتت انشالله یقه ات رو بگیره