مچگیرسایت مدیر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 612 عنوان نی نی یار شب | مشاهده متن کامل بحث + 2344 بازدید | 240 پست عزیزم ایشون برای من تاپیک زده مشکل دارن انگار پر از توهینن هرجا هستم یه چیزی میگه مگه تامیک زدن برای دیگران ممنوع نیست؟من کجا این خانومو تگ کردم؟ @نی_نی_یار_شب @نی_نی_یار_شب @نی_نی_یار_شب 1400/01/29 | 01:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazanin36 عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 56104 نرسه حلال نمیکنم که من یه هیچکس اسیب و ضرری نزدم جز خندوندن هیچ کار زشت و بدی نکردم ولی نفهنیدم این ... میدونمتو اون تاپیکتم بودم دیدم چی نوشت و پاک کرد....فعلا اینجوری شده دیگهبه قول دوستمون کلا از کنترل خارج شده ...
دخترنعنایی عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 890 سایت خوب مال قبلنا بود😔😔😔 بخدا من سه تا کاربری ترکوندم ولی دلم نیومد نیام بازم و جدید ساختم کاربری ،اگ اینجوری شه باید رفت
مچگیرسایت مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 612 تاپیک زدی با عنوان حالا فهمیدم از چی رنج میبری؟؟!!! @نی_نی_یار_شب این عنوان تاپیک این خان ... شما حق نداری بمن بگی از چیزی رنج میبری؟متوجهی؟ و حق نداری برای من تامیک بزنی اسم منو بنویسی
ایمان۹۷ عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 11829 یه عده آدمهای بالغ و فهمیده و قدیمی بخاطر این بچه بازیا رفتن متاسفانه. سایت هم دنبال کمیته تا کیفیته حق دارن که میرن از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
مچگیرسایت مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 612 میدونم تو اون تاپیکتم بودم دیدم چی نوشت و پاک کرد.... فعلا اینجوری شده دیگه به قول دوستمون کلا از ... عکسشو گرفتم تو همین تاپیکم هست
ایمان۹۷ عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 11829 عکسشو گرفتم تو همین تاپیکم هست کدوم تاپیکت؟ از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
nazanin36 عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 56104 یه عده آدمهای بالغ و فهمیده و قدیمی بخاطر این بچه بازیا رفتن متاسفانه. سایت هم دنبال کمیته تا کیفیته دقیقا 👌👌👌بیگ لایکقبلا کجا اینجوری بودهمه دوست و غمخوار هم بودنالان الی ماشالللههمدیگرو قورت میدنیه دفعه چند نفری میریزن سر یه نفر😏
miniyar_2 عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 41638 من اجازه نگرفتم شما بمن گفتی دیگه تکرار نکن منم گفتم چشم من به شما اخطار دادم که ظاهرا تاثیری نداشته و با اجازه دادن خیلی فرق داره سوای مشکل الان شما تاپیکهاتون موردداره و بهتون گفتم بیشتر مراعات کنید که ظاهرا تمایلی به این کار هم ندارید این اخرین تذکر جدی هست که بهتون میدم ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar
واشر عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 5007 اگه اینجا چت روم پس هیچ مردی حق اومدن تو تاپیکارو نداره. چون چت روم میشه چت خصوصی که الا ماشالله زیاده . نه چتی که بقیه ببینن مثل بقیه فضاهای مجازی بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم... ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل
pariyajoooon عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 32050 شما حق نداری بمن بگی از چیزی رنج میبری؟متوجهی؟ و حق نداری برای من تامیک بزنی اسم منو بنویسی یه نگاه ب تاپیکات بنداز بعد حرف بزنتاپیک زدی برای من جوابتو دادمببخشید ازتاپیک پاک شدت اسکرین نگرفتم😒نمیدونستم قراره بزنی زیر حرفات
مچگیرسایت مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 612 من به شما اخطار دادم که ظاهرا تاثیری نداشته و با اجازه دادن خیلی فرق داره سوای مشکل الان شما تاپیکها ... بله چشم ولی من به هیچکس توهین نکردم به هیچ کس حرف زشت نزدم این خانوم همه جا بمن توهین میکنه
آنید_پ عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28640 دقیقا 👌👌👌بیگ لایک قبلا کجا اینجوری بود همه دوست و غمخوار هم بودن الان الی ماشاللله همدیگرو قو ... عزیزمهمیشه با ماها مشکل داشتنتاپیکامونو گزارش زدنبرامون تاپیک زدنریختن سرموندیگه هم سایت نمیایم زیادول کنمونم نیستنالانم استارتر خودش اول تاپیک زد و پاک کرد چرا جوابگو نیست؟! ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
delaram2003 عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 11328 یعنی فقط موندم اینایی که از ماجرا خبر ندارن چرا نطق الکی میکنن !!
pariyajoooon عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 32050 میدونم تو اون تاپیکتم بودم دیدم چی نوشت و پاک کرد.... فعلا اینجوری شده دیگه به قول دوستمون کلا از ... من چیزی پاک نکردمچقد راحت تهمت میزنی؟اونکه پاک کرد استارتر بود که تاپیک زد برای من وپاک کرد
ستارهstar8 عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 21661 اگه اینجا چت روم پس هیچ مردی حق اومدن تو تاپیکارو نداره. چون چت روم میشه چت خصوصی. نه چتی که ب ... ی مدت اخر تاپیکای پربازدید ی عده با اقایون صمیمی چت میکردن واقعا چت روم بود!!! امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)